tisdag 13 november 2012

halsontet är tillbaka med full kraft. denna gången känns det helt ok dock eftersom jag inte ska göra nånting annat än att gå i skolan så jag ska ride it out. jävla virus?
fick sms från kalle som är på island påväg hem från new york. hans telefon har inte funkat i staterna = har inte hört nåt på 6 dagar = blev så himla glad.
om mindre än en månad åker vi till wien!!! det ska bli så spännande och roligt. och gott!!! ska äta schnitzel och strudel varje dag.
det känns också jätteroligt pga har typ endast varit i london sen jag fyllde 18 (köpenhamn&oslo räknas ej) och det är ju typ hemma, så det ska bli väldigt roligt att se nåt nytt. wien verkar även så himla fint??! och bratislava ska också bli spännande att se. för att inte snacka om bussfärden mellan städerna?
och det bästa av allt, sällskap = kalle.

idag blir en klassisk get well - dag i soffan med filt, te och en massa serier. följer så många atm. bra med det blir lite rörigt ibland.
homeland, dexter, the walking dead, misfits, the only way is essex, once upon a time, jersey shore, made in chelsea, the mindy project, new girl, top chef, parks & rec, fresh meat. ehe.

14:12

den totala mindfucken i att höra officer brody säga 'you wont give a toss'.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar