fredag 7 september 2012

älskar att få använda frasen 'godnatt, nu sätter jag i öronpropparna'. älskar också att pussas hejdå och säga 'ha det bra på jobbet!'. så wifey!
idag ska jag först plugga lite svensk politik och sen ska jag ut och shoppa!! kalle slutar 17 så då ska jag väl stå och se söt ut i nåt hörn vid nationaltheatret. sen ska vi boka wienresa! och sen gå ut och äta. så jävla braaaaaahaaaaaa.

btw, kolla här dansar jag med hipsters (zebra):

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam sover med öronproppar. Själv sover jag jämt med öronproppar. Det är så skönt att plugga in propparna djupt i öronen och verkligen stänga ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Kan verkligen rekommendera alla att testa öronproppar. Hur skönt som helst. Ibland får jag dock lite ont av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

    SvaraRadera
  2. men visst är det!!
    och gullig fråga!
    jag kör med apotekets rosa, typ medium? mycket för färgen men de är mjuka och sköna också.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset om öronpropparna. Var inte på apoteket igår och köpte en packe rosa proppar. De var verkligen hur sköna som helst. Dämpade riktigt bra. Mycket bättre än mina gamla proppar. Hörde verkligen inte ett dugg med propparna på. Hur skönt som helst. Ska verkligen fortsätta med dem. Även riktigt snygga i färgen. Mycket roligare än vanliga gula proppar.

    SvaraRadera