lördag 31 maj 2014

high five.

VI FICK DEN!!!
idag har vi skrivit kontrakt och fått nycklarna till en dröm till lägenhet! stor tvåa i fredhäll med UTSIKT, precis ovanför badklippor och med stor uteplats. på onsdag flyttar jag in!!! hanna kommer i helgen.
det känns så oerhört bra.
så himla bra helg för övrigt. igår var vi bjudna på middag hos sigrid. gagge och signe var också på plats, och sigges tjej malin från åmål! så bra dialekt! fick jättegod mat och god sprit. sen promenerade vi till strand. på vägen hann jag ramla och slå upp knät när jag klättrade på nåt berg för att hitta bra kissplats, men vad gör man inte! hade sen SKITKUL på debban. dansade till allehanda indiehits från 2000 - talet, snackade skit med random folk osv. väldigt rolig kväll.
idag gick vi först och fixade lägenheten, sen mötte vi upp eva, alex och oskar för att heja på anna som sprang maraton! så himla grym hon är alltså. blev nästan rörd. sen gick vi odenplan - karlberg - fridhemsplan och efter det unnade vi oss indiskt och sen däckade jag i soffan. hanna gick nyss till jobbet, jobbar natt. kalle är för bakis för att hänga men får förhoppningsvis krama honom imorn.
high five på denna helgen alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar