lördag 28 juli 2012



alltså os - invigningen?!?! kan typ EJ hantera.
kanske för att jag är anglofil men även för att det är så jävla bra? 
och elisabeth jag älskar'la!!!!!!!!!!! fantastiska gumma.

fredag 27 juli 2012

fredagslistan.

Vad har du på dig?
svarta tights, stoooor svart tisha med örn på.

Hur mår du?
så himla bra för kalle meddelade just att han kommer om 2 veckor!!!

Vad önskar du just nu?
att jag slapp bo i lägenhet. har nog aldrig vantrivts så mycket med det som just nu. eller jag vill iallafall ha en större lägenhet där man kan gå från tvrummet till sovrummet till köket och kanske grilla på balkongen/uteplatsen.

Vad har du ätit idag?
ok: croissant, bullbit, en massa bilar, korv med gurkmajo, vit magnum (livet på macken..), kött och blomkål.

Vad ska du göra imorrn?
jobba och sen hänga med lii och helena, FUN!

Och på söndag?
antagligen dra ut till hästen, ledig!!!

Vem saknar du?
kalle mest. men också en massa kompisar och mormor.

Senaste köp?
öh. ja! vin!

Vad skrattade du senast åt?
skatorna i fimpan. ärligt. fantastiska fåglar.

Vad grät du senast åt? 
åt att jag aldrig får träffa proppen igen och vad konstigt det är att nånting kan leva ena sekunden och andra sekunden vara död.

Vem sov du senast med?
fan troo'lu??

Vad läser du just nu?
cirkeln. men ska läsa ut den ikväll så jag kan börja på eld!

Senast sedda film?
ghost writer med kalle förra helgen. men somnade. 'du missar ju hela filmen!'


Vilken svordom använder du mest?
ibland kommer jag på mig själv med att svära så kopiöst mycket. fan, jävla osv. mycket av allt.

Vem var den senaste som ringde dig?
syrran. fast jag svarade inte.

Har du dejtat någon av en annan religion?
jag dejtar helst inte religiösa människor.

Senast 3 inkomna sms?
'men gue! pussa på an från mig åh! en blöt en från martin också! ;)'
'kan du kolla tågtider är du bussig? efter 16.00 typ. så får du en puss för besväret'
'du är så välkommen så! hoppas det är varmt i vattne. nu är vi i visby. ringmjoren! ringmjoren!'

Vad stod de i ditt senaste skickade sms? 
skickade meddelanden - mappen = tom .((

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
english, historia, teater.

Vilken är din favoritfrukt?
låter så himla 'äter inte kaninmat!!!' men jag tycker fan inte om frukt. mango är ok.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
typ hon datatjejen i nån kass amerikansk mördarserie. och rory i gilmore girls (endast behavior)

Vad är du rädd för?
människor i största allmänhet samt döden och små äckliga djur med långa ben.

En person du tycker är snygg?
cece i new girl!

Blir du lätt svartsjuk?
mhm.. .__.

Din favoritkaraktär ur en serie?
alltså, så svår fråga. eller svår. men känner att jag kommer bli för djupgående så svarar att det just nu är lafayette i true blood. alltså när han ba snap och 'don't you fucking growl at me' till alcide i s05e01. lala love you.

Vilket språk hade du velat lära dig?
framförallt polska, ryska, spanska och franska.

Vart vill du åka just nu?
OSLO! altelnativt kolmården eller dublin.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
datorhögtalare, massa hästgrejer.

tisdag 24 juli 2012

hannas fest + dagen efter.



igår var en av de sorgligaste dagarna i mitt liv. idag känns det konstigt tomt.
det positiva i det hela är att esther har flyttat hem till oss. en brun donna på 21 år med svart man och svans och stora öron. vi ska bli kompisar, hon och jag. känns lite som när jag var 12 igen.

önskar dock att jag hade lika mycket pengar som blondinbella. har tyckt att jag varit så rik sen jag började jobba men ju mer man har, ju mer gör man ju av med så nu känner jag mig inte så rik längre. inte heller med tanke på att jag måste köpa ridhjälm och ridskor och en ny höstgarderob och högtalare till datorn och kanske en ny säng. i ett sånt läge vore det ju fab att inte ha några ekonomiska begränsningar.

måndag 23 juli 2012

imorse fick pappa ett samtal om att vi måste åka och hämta esther för de ska ta bort proppen idag. min lilla häst som kom hit när jag var 12 och jag var ju världens lyckligaste, EGEN HÄST!!!!! även om han är en riktig surgubbe som inte alltid vill och som försöker se farlig ut fast han är så liten så har vi haft väldigt roligt tillsammans och jag är väldigt glad över att jag fick chansen att lära känna honom.

söndag 22 juli 2012

så var den här, den där jäkla söndagen.
har dock haft världens bästa helg. har skrattat så sjukt mycket, ätit en massa god mat, hånglat, solat och bara mått så jävla bra.

nu funderar jag mest på om det var en jävla dum idé att åka ut till fimpan för alltså PALLAR EJ. samtidigt skulle det vara jäkligt trist att sitta ensam på mina 30 kvm. hm.

fredag 20 juli 2012

it's all good.

dricker lite kaffe på staketis, lyssnar på karl som snarkar och bilarna utanför. solen skiner osv. om en timme ska jag och lillekroth susa till järbo där jag ska sola och bada hela jäkla dagen och ikväll är det feeest!!! tror det blir årets fest alltså. fast ska vara nykter och köra hem ikväll. ska även ha ssu's förbundssekreterare med mig i bilen, heja ellinor!

nu blir det kall pizza, lätt bästa frukosten.

torsdag 19 juli 2012

kom just på vilket jävla antiklimax det kommer bli på söndag. min bästis åker hem till malmö igen efter en hel månad här uppe och min karl åker hem till oslo. kommer vara så jävla ledsen ,______,,, men resa till oschlo är redan bokad i augusti och i september tänker jag åka till malmö. det blir bra. nu blire hardcorenjutning 3 dagar i rad!

17:26
om en timme kramar jag kalle. lyckan.

fredag 13 juli 2012


glajjerna! (samt hetsig och obehaglig min)

är så sliten och har så ont i min lelle fot. vred till den ordentligt igår när jag hoppade av cykeln och nu är den helt blå .( men innan och efter det var det kul. var hos helena och klappade katt, dansade till synth och kramade hannes som kom förbi en sväng. sen gick vi på rack där det typ var helt tomt förutom matti som satt med ett par andra långhåriga dudes så vi joinade dem. sen mcd och cykla hem. älskar min och helenas dramatiska diskussion huruvida jag inte kunde ta med mig min cola hem pga ingen cykelkorg. lol.
idag blir det att ligga lågt, mest pga kan ej gå. förstår inte hur jag ska kunna jobba imorn, 10 timmar dessutom. mmmmh.

torsdag 12 juli 2012

imorse hängde jag på låset hos optikern för att fixa till mina nya brillor. nu sitter de iallafall ganska bra och jag känner mig snygg och välseende i mina nerdy märkesbågar.
sen tog jag en sväng på stan vilket jag inte gjort sen kanske september. det var ok. hittade två jävla snygga tröjor på carlings som jag kommer känna mig som en varulvsbiker från bon temps, lousiana, i. älskar saints&mortals, älskar.
nu är jag hemma. det regnar och åskar och jag har börjat titta på supernatural. är fan positivt överraskad. som en mix mellan buffy och xfiles? eller nä, så kan jag inte säga med tanke på avsaknaden av schyssta karaktärer som man faktiskt kan tycka om. 'snygga killar med känslor' är ju jävligt trist. men helt ok tidsfördriv!

15:48
LYSSNAR på bloody mary - avsnittet pga FÖR läskigt ,____,,

onsdag 11 juli 2012

jag vet att jag tjatar lite om att jag vill börja med hästar igen osv och jag vet att inget händer. nu är det dock så att min gamling lever sin sista sommar (,_____,,, och orkar ej gå in på huruvida man bara kan bestämma över ett liv osv) pga 33 år och halvblind och döv och därför behöver syrrans häst en ny kompis i höst. den situationen öppnar ju liksom en dörr för mig och jag vill ju ha en liten häst. jag vill ha nåt att göra när jag inte jobbar eller pluggar, som jag tycker är roligt och givande. skulle dock inte köpa en häst utan ta en på foder. men jag blir ju ändå så jävla osäker. jag måste ha råd och tid om jag ger mig in på det. och jag vet att det fan inte är kul att ha häst när det är -20 grader kallt och ljust 2 timmar om dagen.
det värsta är ju att jag hittat en häst som skulle vara så jäkla perfekt. ska vänta på syrran som kommer efter lunch och som kanske kan ge mig lite råd. köper ett par ridbyxor sålänge.......

tisdag 10 juli 2012

idag har det regnat och jag har avverkat:
blair witch project
kände när de började hitta de där stenhögarna osv att det var en jävla dålig idé att se den när jag är här ensam i skogen men nja. hä' lungt. men jag lyckas fortfarande inte förstå om det är barnmördarsnubben som har ihjäl dem eller häxan eller var den förstnämnda den sistnämnda egentligen osv?!?
crazy stupid love
alltså, nej. kan ej se romcoms som judd apatow inte har gjort. så jävla oförutsägbart, fjantigt och tråkigt.
the shining
en av mina bästa filmer, alla kategorier. herre jävla gud. vissa filmer är liksom som att äta riktigt god mat, samma tillfredställande känsla. this is one! och jackan är ju så sjukt snygg. och bra.

måndag 9 juli 2012


HYPERVENTILERAR!
god in heaven vad jag önskar att det inte var nolans sista batman.
orkar ej gå in på nolan pga för mycket. kort: ÄLSKAR!


nu har jag lite mini - semme och vilken lycka det är. tänkte titta på en jävla massa film i två dagar. har så mycket bra jag ska se!! sånt jag inte har sett, typ carnage och rampart och sånt jag sett många gånger men vill se igen pga BRA, tex lost boys och reservoir dogs. skönt att det regnar!
idag jobbar jag min 8:e dag på rad, sen är jag ledig i hela 4 dagar!! börjar med siesta i fimpan och sen åker jag till sthlm och äter indiskt och shoppar upp halva lönen. så himla bra plan.

söndag 8 juli 2012

har ju glömt att berätta att venom var in på jobbet i veckan!!!! de köpte cigg och körv och tyckte att jag pratade så himla bra english. gölliga göbbar.

lördag 7 juli 2012

igår gick jag, hanna och helena till goya pga klubb volym och tänkte positiva tankar hela vägen ner på stan för goya är väl inte favoritstället osv. men vilken fest det blev! alla var där! eller ja, alla som var med i världens bästa gymnasieföreningar (verdandi och runa) och som tog studenten 3 år efter mig. men de är fina de också. även min gamla klassis mehran och herr heders quist! KUL!!!!!! dansade även sjukt mycket.
avslutade med kebab och pulp fiction i hannas soffa. bäst.

idag har vi bakismyst med pizza och hyrfilm. såg äntligen 50/50 och guuu, grin. jag hatar cancer. men det var en väldigt bra film. SE'N!!

torsdag 5 juli 2012

trots att det är ett helvete att jobba när det är solsken och mer än 20 grader ute (pga missar värdefulla timmar att steka fläsket på) så har jag haft en bra arbetsdag. mange tack till mina kollegor och till brittiska 40+-metaldudes som köper cigg och kallar en love och blir överlyckliga för lite vägbeskrivning till getaway. är inte speciellt avundsjuk på de som är där iår. det enda jag hade velat se väldigt gärna är kvelertak. jag älskar fan kvelertak.

nåt annat jag älskar är kalle som jag över telefon önskade en trevlig semester för ett tag sen. 'och du ska bara jobba.' ehehehhehe, ja. .((((( hoppas han kommer hit om två veckor!!!!!!!

för övrigt en grej jag reagerade på idag. en kille som kom in i kalsonger, alltså riktiga, vanliga bomullskalsonger, och betalade sin bensin och köpte glass. är det ok? jag och sarah ba o_O

onsdag 4 juli 2012


djurgänget!
det bästa med eskilstuna var att jag fick se djur jag aldrig sett förut. tex gepard, komodovaran (så stört stor och gulli!), kapybara och jättemyrslok.
en annan bra grej var de lösa aporna som var så himla gulliga. och dvärgpandan och tigrarna!!!
sämst var att jag och anna var väldigt peppade på bältdjuret men det hade grävt ner sig .((((

(anna tog jättemycket fina bilder med sin kamera som kommer upp senare!)
det värsta jag vet är när bra dagar blir totalt förstörda.
tex nu har jag haft 3 så fruktansvärt bra dagar. igår var bäst med djurgänget (jag, hanna, eva, anna) samlat inkl massa fina djur. min såkallade chef ringer mig två gånger under den här dagen och tjatar om att jag ska jobba för '3 är sjuka', och ja. jag säger att jag kan jobba. för fysiskt möjligt är det ju. jag kommer vara i gävle och jag kommer väl inte ha så mycket mer att göra än att mysa med min bästis som jag träffar ca 6 veckor totalt per år. men vill jag? nja.
och hela den fantastiska upplevelsen i e-tuna blir liksom förstörd på grund av att jag känner mig tvingad att jobba.
det känns väldigt trist. mycket på grund av att jag faktiskt tycker att mitt jobb är väldigt roligt och vill inte förlora den känslan.

tisdag 3 juli 2012


hej järbo! vi hade inte sån tur med vädret men kvalletid med bästis är alltid bra. vi grillade, såg fotbollsfinalen, gick promenad i järboskogen osv. KOS!!

klockan 8 ska jag hämta hanna på kasern för att fortsätta till uppsala och hämta upp sthlmarna anna och eva och sen vidare mot eskilstuna!!!!!!!!!!!!!

söndag 1 juli 2012


hade en trevlig kväll igår, som synes.
tackar återigen maria som ordnade typ världens bästa parkhäng med stiliga karlar och tjusiga ladies och bäst av allt, TÅRTA!

har nyss sagt hejdå till kalle och känner för att grina ihjäl mig lite MEN ska snart sätta mig i bilen och cruisa till järbo där min bästis väntar! har ej tid att vara ledsen.