måndag 3 december 2012

det har äntligen blivit vinter!!! bryr mig inte alls om att det är - 20, tycker det är fab. ett plus är att jag vid 25 års ålder (redan vid 22 men ändå) tycker att det är ok att ha fula skor, ful jacka och ful mössa som förstör frisyren men som faktiskt gör att man inte fryser när man är ute. heja!

22:41
ok, erkänner att det är jäkligt jobbigt att ha bil när det är såhär. och att skrapa och sopa och fylla glykol. men den går igång och det är jag tacksam för!
intressant kväll på macken för övrigt. bärgarna har inte sovit mycket sen i torsdags och tydligen blir det bara värre med bilar som inte orkar gå i kylan och lastbilar från polen med för dåliga däck. polackerna har problem med tankarna också och ba 'polish diesel is SHIT!', stackrarna.
intressantast idag var dock damen vars bilruta fastnat nere och hon hade två barn i baksätet. jag sa åt henne att hon skulle gå till bärgarna för de kan ju bilar liksom, men nä. så två andra truckers hjälpte henne att fixa med plast att sätta för osv. alltså.............. aja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar