onsdag 8 juni 2016



är så kär i manchester!!!
alltså, vårat mål med resan var bara strosa, hänga och göra det som föll oss in. typ.
så; vi drack en del. hittade några schyssta pubar, det är liksom inte direkt det svåraste i england pga god öl/roliga människor att titta på typ alltid finns. stan är dessutom extremt liten så det går väldigt bra att pubhoppa. bästa puben vi var på låg bakom northern quarter där det var DISCO med soul och disco och en äldre dam och herre totalt ägde dansgolvet. vi hade så kul alltså.
vi åt asgod mat. bästa var fried chicken på yard and coop i northern quarter. asså, mmmmh. åt också jättegod pie and mash på pieminister. så avis på deras koncept!!
liverpool var skit så därför åkte vi till crosby beach som ligger nån mil norrut efter kusten och kalle kollade på de där märkliga järnmännen som stog utefter hela stranden och jag satt och glassade i solen och gullade med hundar (och lyssnade på ett scousepar som bråkade) och hade det skitbra. sen åkte vi hem och fick stå på tåget hela vägen från liverpool till manchester.
ville som vanligt inte åka hem men det måste man ju.
heta tips manchester: town hall (innuti) pga FINT, northern quarter pga massa pubar, barer och restauranger (både gubb-pubar och hipsterhak), affleks pga coolt och mycket vintage (hade ju älskat detta ställa när jag var 15, damn!), gay village som vi bara strosade runt i på dagen men jäklar vad packat med gaybars och klubbar, säkert SÅ kul på kvällen, och alltså, gå picadilly ner mot picadilly station en lördag efter lunch så kanske ni har turen att få beskåda världens bästa gatumusikanter i form av ett par gubbar som lirar gitarr och sjunger och underhåller till 100%.

ps. national football museum är ingenting att ha för folk över 10 år :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar