tisdag 30 september 2014

imorgon åker jag och min karl till den dalmatiska kusten på semester. jag känner mig lite, förvirrad? semester i en hel vecka, i solen?! klarblått hav? glida runt i sandaler? sitta på nåt strandcafé och läsa bok?! sjukt, MEN FAB!!!!
håll koll på instagram! där heter jag fparling.
och håll tummarna för mig när jag imorn ca 13 flyger nåt litet skitplan mellan belgrad och split..!

söndag 21 september 2014

kan vi prata om marilyn manson i sons of anarchy eller?!
eller det behöver vi väl kanske inte.. men jag skrek rakt ut och vill att han ska vara med hela tiden i alla avsnitt!!!!!

onsdag 17 september 2014

AAAAAAAAHHHH!!!!!
det kommer en man till kassan på macken och jag ser ju på en gång att det är fucking john ajvide lindqvist!!!!! DÖR och ba måste säga nåt, måste säga nåt. säger 'nä nu blir jag starstrucked alltså, jag älskar dina böcker' (..................) och han säger jaså och tack så mycket, betalar för sina fishermans och går. SÅ PASS STOR STUND och jag brukar inte säga nåt till kändisar, inte ens när jag hjälpte e-type med torkarblad eller visade mitt i naturen - martin var vi har kattmat sa jag nåt. men när sveriges bästa författare (jaja, men böcker som tilltalar mig iallafall) kommer in var jag fan tvungen att säga nåt. ååååhhhh, hade velat följa med honom hem och prata om zombies och lyssna på depeche!
JAJA, stor dag.

måndag 15 september 2014

TACKA FAN FÖR ATT JAG INTE RÖSTADE PÅ SOSSARNA. VAD FAN HÅLLER DE PÅ MED?! SAMARBETA ÅT HÖGER??!?!?
får ont i magen.

söndag 14 september 2014

fick stå kvar ett par sekunder extra i valbåset idag eftersom jag började grina pga så JÄVLA FETT att jag får rösta. sket för övrigt i taktiken och röstade med hjärtat. såhär i efterhand känns det enbart bra.

VALDAG 2014

vi byter regering nu va?

tisdag 9 september 2014

just nu..

längtar jag efter: kalle, kroatien, att få jobba på bokhandeln på lördag (tänk vad härligt det är att känna så).
är jag ledsen för: att jag är timvikarie. det är väldigt jobbigt. blir så arg att ett av företagen jag jobbar för behöver mig typ 130 timmar i månaden men inte vill ge mig en tjänst. är också ledsen över att sommaren nästan är slut.
är jag glad för: att kalle imorgon flyttar 5 minuter ifrån mig!!!!! nästa steg ba....! hehehehe.
äter jag helst: glass.
är det finaste jag vet: att få somna och vakna bredvid den finaste i världen.
läser jag: sandmannen av kepler, the passage av justin cronin och det finns råttor överallt utom på antarktis av sara beischer.
är jag galet stressad: över alla ni som tänker rösta på fi! i valet. jag tycker att det vore fett att ha dem i riksdagen men om jag får välja vill jag hellre ha en röd regering..
lyssnar jag helst på:
...............
drömmer jag om: pengar, mycket pengar.
blir jag nostalgisk av: buffy på fb länkade igår till den här bilden och jag började grina. xander <3<3<3<3<3<3

GOJiRA

fortsätter på temat filmer jag länge velat se men inte gjort med GODZILLA!
har ca noll förväntningar.

post
det där var min kopp med te alltså! haha. eller ok, om man tog bort kick ass ur historien HELT hade det varit bra. familje/hjältedravel, jäsp.
nu över till lake placid. brendan gleeson och en jättekillerkrocko, jag är pepp!

måndag 8 september 2014

ok, alien och aliens är två av mina bästa filmer ever. trots detta har jag inte vågat se prometheus. mycket för att jag inte vill bli besviken men också för att jag inte orkar med ångesten (rymden, livets gåtor blabla) och jo, tredje scenen och jag får anstränga mig för att andas ordentligt. men är ändå så himla pepp och efter 30 minuter har jag gott hopp va. gillar charlize, fassbender och hardy very much. bäst hittills; snygg - idris elba som styr rymdskeppet i truckerkepa, och david.


edit
nej, den var väl inte så himla bra. bästa scenen var när noomi kejsarsnittade sig själv (note to self: bli aldrig gravid). i övrigt relativt sevärd, typ.

lördag 6 september 2014

tjaba!
hur jag har det? ca hur bra som helst.
jag har mest hängt med pappa på sjön.
att sitta i båten på älven kl 7 på morgonen när ytan är helt blank och fiskgjusen flyger över en, KVALLE.
men nu ska jag duscha för första gången sen i onsdags, få skjuts in till stan för att möta upp hanna och sen cruisa ut till Järbo. ska äta så jävla mycket kräftor!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 3 september 2014

ska ju förresten hem till hemorten idag, där 18% röstade sd i eu - valet. och det är inte för att de tror att sd är ett helylleparti som vill göra sverige till ett paradis, det är för att de är rasister och alltid har varit det. inget sd utan väljare. ville bara säga det.

tisdag 2 september 2014

håller på att krevera över anna hedenmo i partiledarutfrågningen i svt. jag förstår att de ska ifrågasätta men hon går så jävla hårt på! vafan? lägg av.

har haft ännu en skitdag på macken. det är så jävla mycket folk och så jävla krångliga kunder.
det ska bli så skönt med lite semester; imorgon åker jag till fimpan!!! längtar efter att köra bil, gå i skogen, klappa hästar, katter, hundar och höns, fiska, spana efter igelkotten, höra byskvaller från skvallerkärringen pappa osv. ska även sälja bilen. och på lördag är det bästiskräftis i järbo!! <3<3<3