tisdag 28 januari 2014

on the positive note: karl har namnsdag idag och det är inte bara ett jävla snyggt namn utan även namnet på mina två favokarlar i världen; min kärlek och min papi!
firar detta med middag och bio (lol) med pappa! äntligen ska vi se smaugs ödemark OCH kommer vara helt ensamma i salongen!!!!! som det ser ut nu iallafall.. att få spendera 3 timmar i tolkien/jackson - land en helt vanlig tisdag är ju inget man tackar nej till <3 kommer grina.

later
grinade ej. är inte besviken, men känner mig liksom inte nöjd.
hur många repliker var det i hela filmen, 3? bara massa orcher hit och drake dit. alltså det är ju snyggt men ganska tråkigt. saknade verkligen martins wittyness och dvärgarnas härj. varför ha så många awesome dvärgar när typ bara en får prata?! och datagjorda orcher? så ledsen. även sur på att legolas inte var lika snygg som i lotr, PGA DATA!! .(((
bäst var hela vintunnescenen, radagast (alltså!!), gandalf, alltid, ATT GOLLUM EJ VAR MED, självklart mr fry som galet självgod och filis snygghet (vad skägg, långt hår och lite skit kan göra asså!).
januari är den fattigaste månaden på hela året, så kommer lönen i februari och man blir överlycklig för äntligen har man pengar. men nääänä, nästa månadsskifte ska jag betala csn, bilförsäkring, säkert elräkning, radiotjänst och nånting mer skitdyrt! (bilskatt?! ._.) csn är iallafall betalt thanks to att jag offrade min julafton och juldag för macken, eller ja, för csn! känns jäkligt härligt att ha ett lån på 200 000 för att man trodde att man investerade i sin framtid, men verkar ju inte ens vara lönt eftersom jag inte får nåt jävla jobb!! buhu.

nej jag är inte bitter.

måndag 27 januari 2014

torsdag 23 januari 2014

alltså, lön imorgon. så jävla välkommet.
blir alltid lika girig när jag får lönespecen så kunde inte tacka nej till jobb idag fast jag väldigt gärna hade varit ledig. jaja, YOLO!! hah.

söndag 19 januari 2014

är så himla ämlig!!!!!!!
var vaken i 24 timmar igår. har endast ätit ett korvbröd idag pga strulig magjävel pga dålig sömn. woop.
tur att man fått jobba med kirsi!!! alltså guldet i kollegeform.
nu ska jag sova och imorgon ska jag jobba 11h :((( ÄMLIG.


fick för övrigt skäll av en snubbe idag för att han varit så jävla dum och tankat på nån annans kort (long story). jag orkar inte med folk som skäller på mig för att 1. nånting annat jobbigt hänt under deras dag eller 2. de gör nånting som de vet är fel men skäller istället för att liksom ta bort fokus från deras misstag. i have feelings too man!!

lördag 18 januari 2014

hänt på macken:
jobbade med nya chefen. guld är vad han är. känns fett.
russian invasion, fattar inte. finns det inte fjäll i ryssland?
en snubbe kom in och ville ha kompress pga skurit sig på plåt när han meckade med bilar där det 'kanske var lite alkohol inblandat, hööhöhöhhöhö', och haft bort det gamla förbandet. nöjde sig inte med att visa ihopläkt sår var utan även bild på när det var nytt. han var typ 30.
rynkade också på näsan åt ett par skitjobbiga ungar vilket deras mamma märkte och blev skitsur. sorry, det är min arbetsmiljö, palla skrik och spring.
annars.. business as usual.
nu skiter jag i jobb tills imorn, ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa helena!!!! alltså längtar.

after midnight
har sett två.. filmer. first, livid (?). en fransk pralin som absolut tillfredställde skräcknerven (höll för öronen halva filmen och skrek vid nåt tillfälle 'pallar inte sånt som krälar och låter äckligt!!' (mama-issues >_<). sen såg vi magic magic!! har varit på g att se den många gånger men inte velat se baby michael cera som knäppo .(((( i mean, watch trailer (som är skitdålig, jag vet):

SPOILER!!
insåg ju rätt snart vad som egentligen var på g vilket gjorde den så mycket bättre. vill ni känna på psykos, se. :(((
tackar även för fantastisk kompis <3

fredag 17 januari 2014

onsdag 15 januari 2014

förstår inte varför jag sitter och tittar på partiledardebatten. eller jo, jag förstår. för jag är intresserad av svensk politik och vill känna mig insatt inför det kommande valet. men jag blir så sjukt förbannad!!!!!!!!!
försvann den där grejen med att man ska respektera den som talar när man kom in i riksdagen eller?
men mest förbannad hittills är jag på reinfeldt som inte kan förstå vad vänstern menar med att man måste satsa på säkra anställningar osv. han och moderaterna har en sån äcklig människosyn så det gör ont. alltså jag blir tokig.

tisdag 14 januari 2014

tv - festen hbo har bjussat på i helgen?!?!?
ska ta igen allt idag. nya säsonger av girls och banshee, och helt nya serierna bitten och true detective. alltså.
återkommer.

later
grinade när jag såg girls för det är så jävla bra. banshee var som vanligt lite zzzzz men job är ju cool och rebecca en jävla fröjd för ögat, såå. true detectice fick jag ståpäls av bara introt, har ej sett mer för jag var tvungen att hetsa! alltså woody!! skogstokig men never ending story sen natural born killers. (kul att min kille är lik? svar ja.) är så överpepp, hoppas ej på besvikelse! bitten ser jag imorgon när det är ljust..

vad borde jag mer se för serier?

söndag 12 januari 2014

min kille är den bästa killen!! varför orkar jag inte gå in på nu, plus att ni nog inte vill läsa om det i en timme, men vilken jävla pärs - dag det varit!
eller den började väl bra. mys osv i orten. men dagen man måste åka hem är alltid väldigt vemodig. fortsatte med trång bussfärd som dessutom tog en timme extra pga snöovädret from hell PLUS att vi hamnade bakom en plogbil så det gick väl i 50-60 mellan arlanda och månkarbronx. KUL. var hungrig, kissnödig och hade skitont i röva.
väl framme i gävle så var det ju så jävla pisskallt och blåsigt. fick ge upp kampen med snön och frosten som tagit över min lilla bil pga hade inga vantar (alltså AJ!!) och istället för att äta typ nån god färsk pasta som jag tänkte åka och köpa så har jag ätit knäckebrö. KUL.
men nu är jag iallafall hemma i finsoffan. ska kolla på äkta människor och äta mandlar. och tänka på vilken jävla skitbra helg jag haft. TJARÅ!

onsdag 8 januari 2014

uuuuhhh fick just en sån där livsinsikt som man inte vill få.
försöker skaka av mig den och äter mango istället och tänker på att jag får vara med kalle hela helgen.
fuck min ångest, mina katastroftankar och mina försök att förstå verkligheten.

måndag 6 januari 2014

äe, vafan. deppa ihop för att man hostar? nä.
kalle är på djurgårdsträning på kaknäs och jag är så jävla kär i honom när han är nördig. och jag ska jag kolla på downtons julspecial OCH nya sherlock. och äta brysselkål! hallå!!
plus vann tidigare idag storslaget mot kalle i quizkampen, hehehe.
(om ni vill utmana mig (plz do!) så heter jag fridapj)
vad lätt man glömmer bort hur jävla jobbigt det är att vara sjuk?
jag hostar ihjäl mig här hemma och funderar på hur det ska gå att jobba imorgon .( har ej råd att vara sjuk. och har ej tid att vara sjuk heller för på torsdag ska jag till baby i sthlm och då tänker jag EJ ha hosta och feber! ok?!?

lördag 4 januari 2014

efter snart 2 år på macken hände det, jag sjukanmälde mig! men det är ju liksom ingen höjdare att härja runt med feberfrossa och börja hosta så fort man ska heja på en kund. nä.
2013 hade 52 helger. jag jobbade 26 av dem. alltså mer än hälften.
jag har egentligen ingenting emot att jobba helg. det är bra betalt och ingen chef på plats. och så är det ganska skönt att skylla på att man ska jobba ibland när man kanske inte har råd eller lust att hitta på saker........
MEN det börjar bli så jävla tröttsamt. det är ju ändå helg och man förväntas vara ledig som typ ALLA andra, som vill hitta på en massa saker som man inte kan vara med på .((((
2014 vill jag göra fler helgutflykter, lördagsloppisrundor, mysmiddagar, filmkvällar, svampplockardagar, kunna ligga kvar så länge jag vill i sängen på söndagar (helst med kalle) OCH SÅ VIDARE.
än så länge ingen ljusning i detta.. mvh åker till jobbet nurå, tja!

torsdag 2 januari 2014

filmpeppen 2014!





som jag längtar att få se denna!!! scorsese och leo i kombination är ju aldrig tråkigt, liksom.

MEN ikväll ska jag se hundraåringen med familjen och alltså, jag vill inte. är så jävla oitresserad pga verkar så jävla tråkig och robert gustafsson efter millennieskiftet är bara jobbig att se och svensk 'komedi'.........................., nä. blir typ arg när jag tänker på't!! men är liksom tvungen pga 'göra nåt med familjen'. fan. positivt: mia skäringer.

post hundraåringen: jag var väl lite hård.. den var helt ok faktiskt och erkänner att jag faktiskt skrattade en hel del!

onsdag 1 januari 2014

2013 i bilder.

janfebmars
jag var i malmö för första gången och i oslo för sista. var ganska mycket snygg på fest och hängde med nyfunna, håriga, kärlekar i hedesunda.


aprilmaj
kollegorna <3<3<3!!!!!!!!!!!!! både festade och jobbade en hel del med dessa. faceswapet på mig och kirsi, hur kul. lotta tyckte jag såg ut som en skolfröken ur en porrfilm, tack. var i uppsala och hade epic fest med taco och musche! och så flyttade kalle hem!!!!!!!!!!!!!


junijuliaugusti
satt inne på ett kontor nästan hela sommaren. kalle skaffade hår, flyttade till stockholm och bjuckade på en resa till wien (för att jag fyllde år och tog examen). bara + för den killen där alltså <3. även + för denna bild. jag hängde också med kompisar och var på epic roadtrip till dalarna med hanna!


septoktnov
det blev höst.. jag sökte mest jobb, jobbade och åkte till stockholm varannan helg. hann även med att ta med karln till budapest, gå på min kusins bröllop och ha kräftis i järbo!


december
hann med sthlm ett par gånger (detta är dagen innan kalle fick åka till sjukhus osv, drama), körde ner till skåne för att hämta hem hanna och fick åka bil över BROEN!, det VAR snö, jag firade jul på macken och nyår med två av de finaste! win!