söndag 12 februari 2017

eftersom jag ca aldrig bloggar längre och tycker det är så himla tråkigt, tänkte jag göra som kalle: köra en uppdatering i veckan så ni och jag vet vad jag pysslar med.
jag har jobbat en massa i veckan. det har dock funnits ett ljus bakom arbetsuppgiftshorisonten och i måndags började även min efterträdare anna. hon är grym och jag är inte alls orolig för hennes framtid. är också så lättad att slippa de där arbetsuppgiferna. jag andas ut.
i torsdags träffades gourmetklubben och käkade italienskt på söder. åt den godaste pizzan i år och vardagslyxade. älskar gourmetklubben!
i fredags var det fredag. åkte hem lite tidigare från jobbet, åt skitgod mat, somnade i soffan efter på spåret. kim källström blev klar för djurgårn också. en person på twitter skrev 'för er som inte är intresserade av fotboll, att kim kommer tillbaka till djurgården är som att det kommer sju nya säsonger av skam på en gång.' ja, men typ så.
igår var det lördag och jag och kalle åkte till mälarhöjden för att reka 30årsfestlokal till mig och hanna. hoppas vi får hyra den. vad fint det är där, man vill ju bara köpa hus med trädgård. kommer aldrig hända dock.
igår kväll var jag och karln på gute grill och åt KÖTT. jag åt kalv, så jävla gott var det. tips! tips!
idag är det söndag. har varit i centrum, städat, jobbat lite, ätit korvlunch. nu drar kalle snart och jag funderar vilken realityserie jag ska götta mig i. har tex inte sett made in chelsea på hur länge som helst!!!!