fredag 22 juli 2016

idag går jag på semester!!!!! vill ha typ tre års semester men har bara två veckor.
tidigt imorgon bitti åker jag till fjälls, alltså LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är så extremt skönt att vara där. det enda man behöver tänka på är om öringen nappar. ska också vandra i fjällen, sola förhoppningsvis, läsa, äta god mat och fira mammas födelsedag. måste hitta en schysst keps också.. sist liksom sket jag i att köpa den ultimata kepsen på fiskeaffärn i älvdalen. kan bara hoppas att den finns kvar så jag kan köpa'n imorn.. bild kommer på instagram (heter fparling där, kollakolla!).
efter en vecka i stugan så ska jag hänga i fimpan. kalle kommer också ett par dagar. hoppas på bra väder så vi kan åka båt och badaaaa.
har haft så mycket på jobbet de senaste veckorna (tack sthlm för att ni släpper antagningen mitt i juli..............) så har knappt hunnit tänka på allt detta gött, men nu stänger jag snart ner datorn och ba drar!!!

söndag 17 juli 2016

har en grej att erkänna.. har börjar spela pokemon go.
det gick inte att få igång det igår pga så många nedladdningar så redan imorse när jag vaknade satte jag på och ba började catch them all!!!
förstår VERKLIGEN grejen, det är extremt beroendeframkallande alltså. måste hinna tröttna nu innan kalle kommer hem........

måste förresten tipsa som skam på nrk!!!! jag vet att alla kända bloggare också gjort det men efter att inte ha något mer portkod att se så var ju längtan efter ungdomsserie stor så tänkte att det var dags. det är så braaa. och + för bra soundtrack, säsong 2 börjar med turbonegro ^_^ (niotillfem kunde inte se det pga förstod inte vad de sa men det är ju bara norska?! fick dock fråga kalle om vad luremus betydde, hahaha)
går att stream hur bra som helst HÄRA.

fredag 15 juli 2016

usch.
vilken fredag hörrni!
först att vakna till nyheten om vad som hänt i nice. tänker främst på alla som var ute och skulle ha en härlig kväll på rivieran och inte kom hem men tänker också på huruvida man behöver vara rädd när man åker till jobbet på morgonen. jag tänker också på hur jävla lyckligt lottad man är som bor i en världsdel där sånt här är så himla ovanligt att det blir såhär stort. jag hoppas att kärleken övervinner hatet, relativt jävla snart.

för ett par veckor sedan fick jag även nyheten om att en kollegas karl hastigt gått bort, han fick hjärtstopp när de var och handlade dagen innan midsommar och hans liv gick inte att rädda. idag var hon förbi jobbet och berättade om allt och vi grät och kramade om varandra och man vet ju inte ett skit vad man ska säga för det finns inget att säga.

sitter iallafall här nu med dödsångesten som vräker sig upp i halsen, som pirrar i händerna, som gör att jag ser suddigt och jag vet inte alls vad jag ska göra med den. det enda jag vet är att man fan måste ta vara på det här lilla livet.

later
det blev bättre av att komma hem, ha kontakt med mina tre allra käraste personer (kalle, hanna, mamma) och äta en bytta hägendaz. har även tittat på HELA portkod, fan vad bra. nu ska jag se senaste vera, sen lägga mig och sniffa på kalles kuddar och försöka somna.

onsdag 6 juli 2016


var detta det starkaste got - avsnittet någonsin? svar ja, kanske.
först drakar, sen systerskap, sen hästar i battle - motion (ramseys metod med omringning och spjut var också jävligt imponerande om än lömsk och vidrid) och sansa på slutet, vilken queen hon har blivit (+ överlevt BÅDE joffrey och ramsey, asså...)!! <3
herregud, game of thrones, vad är du!!!!!!

söndag 3 juli 2016

nu har jag varit i norra dalarna i en hel vecka och vill ju bara ha det sådär. gå upp vid 7, dricka kaffe och äta fil, ta på sig stövlarna och dra och fiska, plocka upp en öring till middagen, åka hem och käka lunch, åka iväg och gå en tur på fjället, åka hem och titta på fåglarna på tomten, steka på öringen, ha det gött och sen sova.
så jäkla bra har jag haft det!
kändes sådär att åka hem till högdalen, framför allt eftersom kalle inte är hemma. när jag klev innanför dörrn så stod dock en orkidé och diverse sjukt goda grejer på matbordet och en gölli lapp. alltså den där karln <3
och snart drar island - frankrike igång. herregud, island. grät när de gick till kvarten, haha.
imorgon är det back to work igen, huh!