lördag 31 oktober 2015

vilken bra helg det är hörrni! jag tänkte hänga med mina föräldrar till stugan och det ångrar jag väl att jag inte gjorde pga de drar upp röding på löpande band där uppe i fjällen och det är lite av en dröm va + den godast fisken att äta efter piggvar. MEN istället hänger jag med kalle, peppar på allsvensk avslutning (aik får inte vinna!), ska fira allhelgona med mina bästisar och bara njuta av live! hehe.

torsdag 22 oktober 2015

men HYSTERIN när en elev på vux kommer med kattungar till skolan!!!!!!!!!
vill ha!!

tisdag 20 oktober 2015

nu ska jag berätta en sak för er!
JAG HAR HAFFAT FÖRSTAHANDSKONTRAKT!!!
kan knappt förstå det själv och tyvärr har jag 0 tips för det här är fan bara tur.
såhär gick det till:
jag var förbi mitt gamla jobb på bokaffärn och snackade med en kollega som sa att en annan kollega skulle sluta och ut och resa. jag ba hmmmm pga visste att hon bodde i en gullig lägga i högis där jag ville bo så tänkte vafan, skickar iväg ett sms pga var desperat efter boende.
hon säger att afan, den är ledig från juni här får du uppgifter till tjejen jag hyr av. tjejen hon hyrde av ba tjaba du får absolut flytta in efter min kollegas goda ord och hon ville bara ha den uthyrd och så flyttade jag in. sen bestämde sig tjejen jag då hyrde av att hon nog inte vill bo i sthlm mer och tipsade värden om mig och jag hörde av mig till honom och har väntat på besked i 2 månader nu men idag ringde han och sa att jag får bo kvar!!!!!!!!!!
helt jävla osannolikt. men ja, nu får jag bo i den här gulliga lilla hålan exakt hur länge jag vill. jag behöver inte betala ockerhyra för en svartlägga som jag hittat på blocket, jag behöver inte veta att jag ska flytta igen om 3 månader, jag behöver inte lägga mer pengar på adressändring och lastbilshyra och känna mig dum som frågar mina kompisar om de kan hjälpa mig att flytta 10 gånger om året eller känna att man inte kan bygga bo liksom. nu kan jag köpa växter och grejer jag vill sätta på väggarna och NY SÄNG, ta fram mina egna köksgrejer och ba vara HEMMA.

måndag 12 oktober 2015

rapport från mammas första älgjakt:
det var skitkallt, hundarna hittade mer björn än älg och pappa, som tvingades med som sällskap, skulle "fan hellre skjuta en människa" (än djur alltså). ja.

fredag 9 oktober 2015

alltså faktan att jag kommer vakna upp i tällberg imorgon, BÄSTA EVER!!!!!!!!!!!!!

onsdag 7 oktober 2015

näe hörrni, vad bra senaste säsongen av landgång är!
roligt, sorgligt, fint, upplysande och bara så himla bra! mina favoavsnitt är det om yalla trappan i malmö och det om tubberöds äldreboende på tjörn (alltså kvinnor!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3). gillade också louisiana - avnittet och vill åka dit mer än någonsin, och london - avsnittet. jag har också varit där och varit överlycklig över att få prata svenska och äta en liten lussebulle på deras julmarknad. det är ju konstigt det där.
hett tips alltså, landgång på svt play!

jag jobbar hemma idag på eftermiddagen. är så stressad på jobbet och det är väldigt skönt att få sitta och koncentrera sig endast på mina grejer. och snart kommer kalle hit <3

fredag 2 oktober 2015

längtar så mycket till polen!!!!!!!!!!!!
en månad kvar.
frågade min polska kompis alex om tips i krakow och han svarade 'you are going to one of the most beautiful cities', man ba lovande!!
eftersom typ alla mina kompisar i london var polacker (och inte vilka polacker som helst, DE BÄSTA! <3) så har jag varit sugen på att åka dit sen dess och nu äntligen händer det!!! så himla, himla pepp.

let me in, let the party begin!

nu jävlar är det FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!