måndag 29 juni 2015

nytt drömjobb: djurskyddsinspektör!!!
tror att jag hade varit en sjukt bra sådan. snokig, bra på att ta folk, skulle tycka att det var askul att resa i jobbet och också hälsa på på en massa gårdar, och framför allt att hjälpa djur som inte har det bra och sätta dit skithögar som inte borde ha djur. tänker också att långt ifrån alla fall handlar om kor som ligger och självdör i lera och grisar som inte får mat och börjar äta upp varandra osv utan bara att hjälpa djurägare att sköta om sina djur bättre = win.
det sämsta med det hela är väl att jag inte har tillräckligt av det där följ dina drömmar - drivet för att plugga upp fysik a OCH B! för att inte snacka om matte c och d.. alltså, kommer ej hända. :((((((

söndag 28 juni 2015

får sån extrem ångest över att vara i stan när det är sommar och inte kan ta mig härifrån. om jag skulle ta tag i någon utflykt har redan tretti tusen andra stockholmare bestämt sig för att ta den utflykten och det blir samma jävla sörja som i stan. och jag får dåligt samvete för att jag är på dåligt humör och grinig mot min kille och inte vill göra nånting istället. panikhärjar på hemnet efter stuga och vill att det ska bli onsdag nunuNU!

lördag 27 juni 2015

mamma har köpt stuga i sörsjön och igår skrev de på papper och hämtade nycklar. och det är liksom först nu jag har fattat det här, att vi har en stuga?! det känns så märkligt och så himla härligt!! det är en liten nybyggd, modern sak men så himla välplanerad och välfungerande. den ligger precis vid älven och har ett stort soldäck/veranda som man kan hänga på. ett par hundra meter bort finns det badplats, det är nära till bra fiskevatten, naturreservat med sveriges högsta vattenfall, och på vintern kan man åka upp och åka skidor. + det ligger ju i dalarna!! <3
jag ska åka upp nästa tors - sön och är så pepp!!

söndag 21 juni 2015

GAME OF THRONES - SPOILER!

jag gissar att de flesta redan sett sista avsnittet av säsong 5 men here goes en FET jävla spoiler för er som inte sett det. FORTSÄTT INTE LÄS!!!




alltså, VARFÖR är folk så upprörda? varför har jag hört kommentarer om att serien inte kommer vara sig lik och att det var det sämsta som hänt och YADAYADA. det var väl för fan det BÄSTA som hänt?!?!? tror ju dock inte alls att karln är död tyvärr utan kommer återuppväckas av den där häxkärringen (som också borde döden dö!!!)
varför tycker folk om jon snow!?!?? han är så jävla tråkig, töntig, ful och ska göra så himla rätt hela tiden. blä!!! (men ok, är ändå pepp på att få reda på om han är lyanna starks son och därmed den rättmätiga köngen!)
nä, tacka vet jag alla brudar! hur brutalt ska älsklingscersei krossa den där jävla sekten? vad fan händer med arya? och hur ska det gå när khaleesin återförenas med sina dothraki? OCH SANSA! älskar ju sansa nu, heja sansa. skiter väl för fan i jon snow!!!!

GLA MIDSOMMAR I EFTERHAND HÖRRNI!

tisdag 16 juni 2015

THE PARK IS OPEN.

jag vet inte var jag ska börja med den här "recensionen". är liksom helt exalterad just nu.
men såhär (SPOILERVARNING!!!!: första delen var så himla bra. de byggde upp det bra och det är ju alltid spännande med en skitfarlig dino i en supersäker inhängnad..! även väldigt kul med new girl - nicks tisha och ba den gamla parken var mer real, jag ba word brother.
sen kom ju såklart den jävla monsterdinosaurien lös (väldigt spännande scen!!) och det var ju också spännande men när helikoptern krashade i flygödlornas bur blev det liksom lite för mycket.
men ok, först fokar jag på det som var bra: x alla hintar till de gamla filmerna, alltid härligt med nostalgi. x raptorerna! de är ju väldigt häftiga. x bebitriceratopsen även om det hela sänktes av nån jävla ponnyridningsaktivitet = sorgligt. x stämningen, att vara tillbaka i parken. OCH när nån, kommer inte ihåg vem, forskarn?, sa det där om katten och mössen och att vi inte är vana att vara musen.
och det som var dåligt: x ja men, hela theme park - grejen.. även om det säkert var john hammonds (rip ._.) dröm så kändes det så hemskt. x jag gillar ju snälla dinosaurier.. typ triceratops, pachycephalosaurus, stegosaurus och iguanodon och de var som vanligt underrepresenterade. x alla karaktärer. gillade ingen. x hela den hollywoodhetsen.. att det ska hända jättemycket hela tiden och vara ACTION osv. jag fattar att det är en sån film men tycker ändå att det är tråkigt. x och det absolut viktigaste, VAR ÄR TJEJERNA?!?? nej, tänker inte köra nåt bechdeltest för jag tycker att filmer kan vara bra trots att de inte klarar det. men herreGUUUUD. en jättedryg tjej som huvudroll, en mesig tjej i kontrollrummet och en orolig mamma, that's it. tror de inte att tjejer gillar dinosaurier? isåfall är det ju dubbelt dumt i huvet. har hollywood liksom bara skitit i att tjejer också kan? blir extra ledsen eftersom tjejerna till och med fått vara coola forskare i tidigare filmer :(

nu blev det väldigt mycket negativt här, tycker fortfarande att det var en riktigt bra filmupplevelse och den här bilden är cool...

(men vill grina lite pga nästan alla syrror dog ,,,,,_________,)

måndag 15 juni 2015

tomorrow, tomorrow i love you tomorrow.. why? FÖR JAG SKA SE JURASSIC WORLD!!!!!!!!!!
alltså längtan att få komma tillbaka till parken?! är så otroligt pepp alltså. och hur jävla kass plot det än är att de kommit på en ny dino som är jähäättefarlig, med tanke på allt de vet sen innan om t-rex och hur bra "high security" funkar osvosv, så kommer jag ha mina bästa två timmar i en biosalong på länge. IH!

torsdag 11 juni 2015

åh gud. tänkte safe:a min relativt gamla externa hårddisk och föra över framför allt bilder till ett usb, och vad kul det är att kolla på gamla bilder! är så sur på mig själv att jag inte fotar så mycket nu för tiden ._.
nåt som är väldigt kul, tycker jag, är att kolla igenom alla 'like' - mappar. jag har en för varje år typ, där jag lagt in snygga/roliga/whatevsbilder. vi tar en titt!

en trevlig middag jag, hanna och martin avnjöt på kasern.
jurassic park, ofc.
otaliga bilder på martin och djur, pga älskar båda.
kul bild.. känner ej vederbörande.
well, fet bild! <3

ca 1000 bilder på heathan.. ,________,,,,
en bäbis i taco..
bernard black i sitt esse. sån himla feel good - bild!!!
mina drömmars katt, har aldrig sett nån finare så var tvungen att spara lite bilder. önskar att jag kan få nån av hans avkommor en dag..
ca en miljon bilder på james hetfield.. jag gillar james hetfield.
ryan fucking dunn <3
bilden från när farfar åkte fast för fortkörning.. like a boss.
ännu en av hannas deliciösa middagar, lax, sallad och chips.
avslutningsvis en bild jag gjorde på "multimedialektion" i högstadiet...........................

söndag 7 juni 2015

high valley highlife.

nu är jag på plats. tack till kalle, rasmus, eva och alex för bärhjälp och support. och gamla arbetsplatsen för lån av lastbil.
allt gick så himla bra! vi bar ner, lastade in och bar upp på mindre än en timme. när vi var klara och jag hade lastbilen gratis i 3 timmar till, cruisade jag, kalle och rasmus till svedmyra och tog en välförtjänt flyttpizza. sen lämnade jag tillbaka lastbilen, gick och handlade i högdalen och gick hem. kände en sån otrolig lycka på nåt sätt, mest för att allt var över och jag var inflyttad. det känns också väldigt skönt att inte behöva oroa sig över att bli utkastad, att inte våga vara ensam hemma för man är livrädd att det ska ringa på dörren osv. men jag tror också att det här kommer bli himla bra.
nu gäller det bara att orka packa upp alla lådor och göra det hela lite mer till mitt. så himla mysigt!!!!

fredag 5 juni 2015

inatt sover jag min sista natt i råggan. buhubuhubuhu vad jag älskar den lägenheten. önskar att jag kan få en likadan jag FÅR bo i om nåt år.
det som känns jävligt bra är dock att slippa gå upp för ett jävla berg varje gång man går hem från tunnelbanan, att slippa gasugn, att slippa härjfamiljen under som väcker en varje helgmorgon man tänkt att man ska sova lite längre än 06 och även om det bara är tråkigt att flytta ifrån hanna ska det bli ganska skönt att bo själv också.
oh well, imorgon går flyttlasset och jag håller tummarna för att jag får bo i high valley så länge som jag själv vill................

onsdag 3 juni 2015

sommarpratare 2015 pro et contra:
PRO
mona malm 27/6 gullhönan!
anna mannheimer/peter apelgren aka sveriges bästa par 28/6 jag ÄLSKAR dessa tu så den 27:e blir det fest!
NINA HEMMINGSSON 6/7 guldklimparnas guldklimp. hoppas hon är svart och rolig.
bea åkerlund 1/8 för att hon kan ha massa smarrigt kändisskvaller + cool tjej.
annika norlin 8/8 älskar annika.
ulla skoog 16/8 kan inte, inte gillar ulla!

CONTRA
david batra får skämd smak i munnen av denne person.
clara henry vad har hon att komma med?
ash aka aviciis manager alltså läs det, känner du nåt sug på att höra vad han har att säga.............................?
zara larsson återigen nån som jag är så extremt ointresserad av att jag blir provocerad att hon är sommarvärd.
reinfeldt orkar inte kommentera.

resterande hyffsat ointressanta.