söndag 26 april 2015

dagens fräsha förvåning:
kevin walker, som blev pappa i fredags, får frågor från manlig reporter om han fått sova inför dagens match och hur det här (barnet) kommer påverka hans proffsspel.
kändes bara så fräsht av en annars otroligt gubbig kanal att tänka på att ett föräldraskap även påverkar pappor!

frida - filmrecensent

jag och hanna tittar på en hel del film här hemma. är så glad för det, och för att jag känner att jag har ro att titta på film igen <3 vad vi sett på senaste:
birdman i'm gonna be honest här, vi stängde av efter 30 min. vilken jävla skit?! så gubbigt och hetsigt. nä fyfan.
boyhood mycket bra. egentligen ganska simpel ju, men så fin. ogillade mason men älskade mami och papi. tycker så himla mycket om ethan hawke efter sinister (hehehe..).
wild känner lika som efter into the wild, vad är så speciellt med detta? förstår inte att det är en grej att "gå ut i vildmarken", tycker det är så jävla fjantigt. inte vildmarken, den är fan awesome. men att göra en grej av det. filmen gav mig alltså inte ett dugg och slutet var skitdåligt.
nightcrawler helt klart sevärd men långt ifrån så bra som jag tänkte att den skulle vara. gyllenhaal gjorde ett bra jobb.
the wolf of wall street i know, sist på bollen, men har typ inte velat se den. bortsett från hur tråkigt det är med alla dessa jävla gubbar så tycker jag att leo nog är den bästa skådisen just nu och det är ju kul att se en sån person in action. i allmänhet välspelat, snabba dialoger som jag tycker är roligt att se när folk klarar av på ett bra sätt, också snygg såklart. men kan inte låta bli att tycka så jävla synd om män, att de måste vara sådär ._. och FAN vad jag hatar jonah hill, vill kräkas när jag ser honom och det gjorde ju tyvärr filmupplevelsen något sämre.. + alltid minus för exotiska djur i film, ALLTID.

så himla bra på detta!
just nu peppar jag mest på it follows och jurassic world. och sundsvall - dif in a couple of hours!!!

måndag 13 april 2015

två stora händelser på tv idag:
x bajen - dif. orkar knappt med detta men ändå är peppen enorm. livematch kändes ej aktuellt pga rädd för bajare.


xGAME OF FUCKING THRONES!!!!!
jag och hanna såg sista avsnittet av förra säsongen igår för att komma i stämning och asså, det är ju det bästa som finns på tv.

onsdag 8 april 2015

sitter på kontoret och lyssnar på black metal via youtube, väldigt bra jobbmusik, och så kommer (asdålig) gravidtestreklam mitt i. snacka om skitsur!!!