söndag 29 mars 2015

för att toppa denna härliga helgen såg jag den här lilla pärlan:
mkt rolig.

måndag 23 mars 2015

karsten torebjer - psychic medium

kombinationen patrik larsson - låtsasdanska - psychic medium = briljant.
igår såg jag och hanna sista delen i hobbit - trilogin.
ska väl inte säga att jag är besviken eftersom varje film gett precis den känslan man vill ha i magen, men den går ju inte att jämföra med lotr.
tror även att de castat bobbo från häsen;

grisen, alltså.

söndag 22 mars 2015

igår, 21 mars, firade jag och kalle (typ) 8 år tillsammans. det var alltså 8 år sen vi tittade på trainspotting i hemma hos honom, jag frågade chans och han sa JAAA. (grinar lite nu <3)
igår kväll klädde vi iallafall upp oss och gick på ag. det får 100 + från mig!!!! snygg karl till sällskap, snabb och trevlig service, snygg lokal, trevlig stämning och den godaste burgarn EVER! åt även babykronärtskockor till förrätt, gott, men bordet bredvid oss tog in bacon.. alltså.. <3 skulle en ju gjort!! oh well. väldigt trevligt.
sen åkte vi hem och somnade på soffan.

måndag 16 mars 2015

MEN SKIT I ALLT ANNAT!!!
TECKENTOLKEN PÅ SVT SOM KÖR MAGNUS CARLSSON, ALLTSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!

vilken faktastisk person alltså.
det blev en jäkla bra helg.
skön och rolig osv.
igår kväll fick jag dock för mig att jag kommer få en stroke typ när som helst och idag började jag således mitt nya liv.
idag på väg till jobbet lyssnade jag på karin och saras podd där karin berättade att hon känt av sin panikångest igen efter flera år utan den. och alltså, är så jävla rädd för det där. jag har börjat få yrsel igen, känner mig allmänt orolig, kände mig knäsvag flera gånger igår under en promenad runt rågsved för jag visste var jag var och inte hur långt hem jag hade fast visste hela tiden att det nog inte var mer än 10-15 min, och så det här med stroken. det barkar inte åt rätt håll så att säga. jag vet att det beror på en osäkerhet och en förändring som kommer ske osv, men blir så arg på att jag inte bara kan chilla. orkar inte bli nån sorts variant av grönsak igen så funderar om det kanske är dags att bara ta tag i det? mm, kanske det.

fredag 13 mars 2015

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLJ!!!!
hur ser den ut då?
jovars. ikväll hoppas jag att hanna vill se läskig film med mig. imorgon kommer mamma och pappa ner för att ta med mig på bandyfinalen mellan saik och västerås. så extremt peppad!!!! har inte varit på bandy på många år så det ska bli sjukt kul.
på kvällen har vi lyckats får eva ur huset så hon kommer hit och tittar på mello. hejar inte på NÅN!!!
söndag ska jag typ, ligga i sängen och titta på film. och bara längta till måndag då kalle kommer hem från berlin. buhuhu.

onsdag 11 mars 2015

DAGENS FRISYR:
lugg upp och började med utsläppt men mitt jävla vikingahår vill ju inte vara med när det är mindre än 10+ så det åkte upp på skalln.
DAGENS KLÄDER:
svart pikéklänning från asos, strumpbyxor.
DAGENS SMINK:
det vanliga = foundation, puder, rouge, ögonbryn, mascara.
DAGENS BÄSTA MAT:
dagens bästa..???? har ätit plain tomatsoppa, det var inte så kul.
DAGENS HÄNDELSE:
hm, kanske när högsta chefen kom in och berättade att hon sovit med frisyren hon hade..
DAGENS PLANER:
i'm bloody working. klar med det ca 17, sen hem och titta på the walking dead!!!!! vill även se chelsea - psg men var kan jag streama!?!?!?
DAGENS VILL HA:
sneakers och en puss.
DAGENS SAKNAD:
ganska fri från detta idag. kanske pengar?
DAGENS TRÅKIGASTE:
har så extremt lite att göra på jobbet (obviously).
DAGENS GODIS:
bullängd som jag snodde från lärarnas apt............. fast fick nog ta men vill ju vara cool.
DAGENS BOK:
säger kalmars jägarinnor pga så pepp på att läsa den.
DAGENS HUMÖR:
uttråkad, därmed något grinig.
DAGENS KOMPLIMANG:
inte en jävel :(((
DAGENS LÄNGTAN:
efter rensopade gator och bubbel i tällberg!!!
DAGENS TV-SERIE:
gissar att the walking dead får tävla med real housewives of atlanta och beverly hills, hehehe.

söndag 8 mars 2015

ÄLSKAR ER







(ja de fick dela bild men GRINAR vad fina <3<3<3)


8 mars

den internationella kvinnodagen!!
det som är bra med det är väl att orättvisor uppmärksammas. själv försöker jag göra det varje dag och kämpa på i mitt eget lilla hörn av världen.
jag har firat idag genom att ta en cigg i solen på balkongen, ätit skitgod lunch och legat med min älskade kille. dvs best day ever. fortsätter med att rensa garderoben och sälja grejer på tradera, sen glo klart på mannen under trappan. sunday funday!

fredag 6 mars 2015

efter att ha blivit tipsad av två ajvide - fans på mitt förra jobb så kollar jag äntligen på mannen under trappan. extremt dålig idé när en sen innan är rädd för saker som kan bo i små skrymslen, typ garderober, och är ensam hemma. men VÄLDIGT bra!
för övrigt borde ju alla läsa ajvides novell speciella omständigheter som givits ut av novellix. så pass simpel historia (par flyttar in i hus, börjar hända konstiga grejer, u know the drill) men så jävla, jävla bra. kan få kalla kårar när jag tänker på den fortfarande.

torsdag 5 mars 2015


men annie lööf, är det inte jävligt härligt om staten erbjuder alla sina medborgare den bästa möjliga välfärden, som ALLA får ta del av på lika villkor?

måndag 2 mars 2015

elias dök upp i jordskott och jag ba SKRIIIIIIIIIIIIIK. elias ,___________________,,,
attbropå cirkeln så var jag in på ruth vega fernandez blogg för ett tag sen och blev helt betagen av denna;
l’origine du monde, starkt.

söndag 1 mars 2015


de här tre extrema personerna såg jag på riktigt igår. kan typ ej beskriva hur stort det var. även fast de i stort sett bara svischade förbi mig ca 8 gånger så blev jag helt rörd. på slutet av loppet stod vi nedanför mördarbacken och ser först therese komma ner och förbi, sen marit och sen jag och mamma ba 'DET ÄR EN VIT SOM KOMMER DET ÄR KALLA!!. alltså som jag VRÅLADE!!!!!
nä, det var väldigt roligt i falun och det gjorde inget att vi inte såg hela loppet eftersom johaug var så överlägsen. VMBRÖNS!VMBRÖNS!
likaså för johan olsson. alltså. (nä, behöver ej säga mer)
men så var vm slut. vad ska jag göra nu?