onsdag 30 oktober 2013

äter ärtsoppa och tittar på top chef just desserts, kontrasten..
gillar att vara inne i öppningsdygnsrytm, dvs somnar innan 22 och vaknar 05, och sen tvingas stänga. och fast jag är sjukt trött nu är jag så himla uppe i varv .((( är även sjukt mörkrädd för min nya kollega hilda (gotlänning!! <3) berättade en historia om sin kompis som ser spöken. alltså, huuuu. .____.
men ska se lite forbrydelsen så somnar jag väl sen. så glad att jag ej sett pga har cravings för dansk krim!!

måndag 28 oktober 2013

tänker inte gå in på genusdebatten osv men vill ändå prata om barnkläder!
en av mina närmsta vänner har för ett tag sen tryckt ut en plutty, peppen.
så skulle jag nu in på valfri internetshop och kolla efter kläder och ba 'baby flicka', 'baby pojke'. och jag blir så himla ställd för det känns så himla orelevant? 1. de ser ju ändå typ likadana ut 2. de har samma storlekar. det blev även problematiskt för mig eftersom jag varken vill ha rosa tyll (som man hittar på 'baby flicka') eller bodys som man gjort som pullovers (som man såklart hittar på 'baby pojke') utan bara djurmönstrat alt. saker med gulliga djurtryck. svårt alltså.

söndag 27 oktober 2013

hejdå.

ännu en helg på macken avverkad. helger på macken är alltid lite extra konstiga.
igår började jag morgonen med terapi för snyggbärgarn som varit först på plats i jädraås där en kvinna brunnit inne i sin bil. fortsatte med att jag fick skäll av en gubbjävel som tyckte det lät 'för jävla dumt' när jag sa aftonbla' instället för AFTONBLADET. vad fan säger man liksom.. sen kom två kvinnor in som skulle ha olja till bilen men inte ens visste om bilen var diesel - eller bensindriven.....................
idag har jag mest slappat, faktiskt. så trött. men nu är 7 dagars work OVER!!

imorgon ska jag ut i hoforsskogen och glo på fåglar, överpepp!!!!

för övrigt söndagskvällarnas tv-utbud nu?! allt för sverige (jaja..!) och bron, alltså.

fredag 25 oktober 2013

alltså förlåt för skryt men jag är så jäkla bra på mitt jobb. jag är sjukt trevlig och skämtar gärna till det. jag är skitsnabb. jag är så himla service minded och hjälper alltid till, förutom om nån vill byta lampa på en ny bil för det kan jag fan inte. jag är rutinerad, flexibel och galet effektiv.
det är ju inte klokt att jag ska sluta alltså.

lol.

saknar jag min kille så jävla mycket!!!!! och funderar när jag kommer somna ikväll. sluta 20, helt uppe i varv pga höstlovsrusning, hem, käka, försöka somna nån gång för imorn öppnar jag dvs ställer klockan på 04:25. åh.
tänkte se skolfesten på svtplay och redan innan jag ens börjat titta bara bubblar det av ilska i mig. SVIN.

torsdag 24 oktober 2013

bra grejer:
x precis när jag skulle sova igår fick jag mess från kalle om att norwegian flyger till wien nu!!!! HURRAY!! dock sjukt nöjd med air berlin/niki/austrian, men de är ju dyrare.. (senare anm: de flyger ju bara ett par ggr i veckan, via oslo.. men hoppas de utökar!)
x har hela fyra nya kollegor på jobbet och alla är så himla gulliga!!!!
x är mycket glad över att nya säsongen av walking dead är så galet slaskig och över att misfits började på E4 igår.
x håller på att haffa jobb, håll tummarna.
x GHOST WORLD.

kan babbla i 100 år om hur jävla fett det var att i högstadiet se tjejer på film som var lite som mig OSV men nöjer mig med att säga att den är knäpp och skitbra. heja!

tisdag 22 oktober 2013

jävla höstjävel.

guilty pleasure.

johnossi.
kanske för att jag har väldigt svårt för 'snygga killar som har ett band' och framför allt om de är svenskar som spelar ganska lättsmält 'rock'.
och fast jag skäms lite för det så gillar jag dem (så pass att jag kan typ alla texter och haft iallafall en låt på ipoden sen 2010.........................)! och är så pepp för om en månad får jag se dem live igen!!!!!!!!

torsdag 17 oktober 2013

lät jag som en 14:årig djurens rätt:are i föregående inlägg? SKITER I.
ikväll ska jag och helena glo på skräck, älskar de kvällarna!
och imorn stockholm. älskar det med.

åh nej.


en till hjärtskärande, ögonöppnande film om saker jag egentligen redan visste men inte vill veta mer om.
jag får sån jävla ångest alltså. såg trailern och började storgråta vid första valljudet. ledsna valar och apor är det absolut värsta jag vet, kan inte hantera det. HUR FAN KAN MAN HA SPÄCKHUGGARE I FÅNGENSKAP?!?!?? alltså herregud, skäms så jävla mycket över att vara människa ibland. fyfan, fyfan, fyfan. och att de har kvar dem?!?!?!??! efter allt med keiko? alltså FATTAR EJ.
fattar inte heller hur folk kan vara så jävla dumma i huvet och betala för att 'simma med delfiner i mexico' eller gå på sea world och ba DET VAR UNDERBART!! era jävla idioter.

vill nästan kräkas för jag blir så jävla arg och ledsen. ibland är det så jobbigt att vara en liten tjej i sverie utan varken makt eller pengar.

onsdag 16 oktober 2013

förstår EJ hur jag tänkte att jag skulle klara mig utan kalle till den 1 november?!? längtar ihjäl mig!!!!!!!
jävla tur att vi får hela kommande helg tillsammans! <3

other things:
x tv-hösten är ju här och homeland sviker, eller så kom jag på hur mycket jag verkligen hatar brody. modern family är kul, likaså parks&rec. made in chelsea är fantastisk skit-tv men tycker det är så töntigt att syster pratt är med, orka. walking dead öppnade starkt, önskar det fanns 100 avsnitt att se redan. och nåt som verkligen levererar är dock något som tv-licensen betalar, nämligen BRON!!! asså. ÄLSKAR:

x var på intervju till ett jobb idag, igen. det kändes riktigt bra och jag hoppas, hoppas. kommer antagligen få snabb återkoppling iallafall.

nu ska jag ställa klockan på 04:20 och så småningom sova för imorn ska jag öppna macken, as usual, känns det som. gnatt!

tisdag 15 oktober 2013

efter att ha pratat om london (+ cathrine tate, spaced, chavs, pub varje dag osv) en hel kväll i lördags, och made in chelsea's säsongstart, så längtar jag tillbaka så jävulskt mycket!
är det kanske till och med klyschigt numera att längta till london?
det skiter jag i för london är where my heart is, alltid.
blir så jävla ledsen av tanken om att jag så gärna vill bo där igen men nog aldrig kommer göra det. varför? vill ej dela möglig och kall lägenhet med 5 andra, vill inte bo så långt ifrån de flesta jag älskar, är inte 20 längre.
nåt som hade varit så jävla guld är ju att haffa ett jobb som ba men frida vill du inte jobba på kontoret i london några månader vi har personallägenhet i highgate och alla på kontoret är engelsmän! jag satsar på det.
idag ska jag på hot, våld & rån - kurs i falun. sådär 2 år efter jag börjat på macken..
men jag är enbart pepp! why? ska till dalarna!! <3

söndag 13 oktober 2013

borde ju fattat att igår skulle bli AWESOME eftersom jag älskar bröllop. men allt runt om kring har varit så segt och jag har lagt ner mer än 2000 på klänning, skor mm och varit nervös för att få en moderat till bordskavaljer osv. men det blev ju hur roligt som helst!!
först var det vigsel på östermalm och det var så kul att se alla sandras kompisar och de i på andra sidan släkten osv. det börjar bli så himla många barn!! nicols senaste avyngling var med hela kvällen, blott 3 veckor gammal.
grinade så pass mycket när brudparet kom in, mest för att sandras bästis grinade och jag blev så rörd och vet precis hur mycket jag kommer grina när mina bästisar gifter sig.
efter vigseln tog vi oss ut till ingarö där det bjöds på champs och sen middag. alltså det där med att vara nervös över bordskavaljer var ju helt onödigt för jag fick den absolut bästa; LUKE!! alltså vilken guldklimp. vi hade så jävla, jävla roligt och det var så fab att prata engelska hela kvällen (han är english). och mitt emot satt min kusins aussie girlfriend som jag älskar. TACK för denna placering.
hade verkligen en guldkväll och var faktiskt riktigt ledsen när vi åkte hem vid 01.

tisdag 8 oktober 2013

tisdag.
jag har varit och shoppat grundläggande grejer, tex strumpbyxor och nagellack, till helgen, för på lördag gifter sig min kusin!!! åh gud.
klänningen ligger på posten och jag ber till gud, allah och lejonet i narnia att jag kan ha den.
är sjukt nervös. ska ha klackar för typ första gången i livet, umgås med socitet och moderater. måste sköta mig. och ha vattenfast mascara.

imorn ska jag till sthlm för ännu en intervju. hoppas jag kan komma med glada nyheter efter det. fast man ska väl inte jinxa.. hoppas även att jag får krama kalle men han jobbar nog, den populära jäkeln. vilket jag såklart är glad över.

ser partiledardebatten från söndagen. kan inte med ord uttrycka mitt hat för reinfeldt. fyfan vad arg jag blev när han sa att de fått många förtidspensionärer i arbete. ja, och vad resulterade det i?!? att folk som är sjuka måste jobba. jävla svin.
och funderar hur stora sd kommer vara efter nästa val. stora..
budapest?
it was good. vi kom ner på dagen på tisdagen. var något skeptiska när vi kom till hotellet, hah. kalle tyckte det såg ut som ett spökslott, vilket iofs stämde rätt bra på ingången. men det visade sig vara absolut helt ok, även om vi delade våning med massage666.........................
det visade sig att vi bodde sjukt nära nagycsarnok så vi traskade dit. fab! även god langos. mötte sen upp kalles kompis som också var i stan + brud, tog en bira osv.
onsdagen började vi med att promenera längs donau (<3) till den där bron som gjorts av samma arkitekt som tower bridge, gick över till buda och upp till fiskbastionen. alltså herregud vad fint det var. och utsikten?! like.
vi fortsatte turistandet med att gå till terror háza där jag fick störd ångest (alltså nazister, trånga fängelsehålor, tortyrgrejer ._.) och vi skulle nog tagit de där hörlurarna med engelsk berättare så vi förstod mer än vi gjorde, men tyckte ändå det var värt.
gick sen hem, piffade och mötte upp kalles kompis + gäng för öl och sedan szimpla kert. coolt ställe men next time in budapest: girls, en jävla massa törley och öt kert!
på torsdagen var det bad på agendan. jag var inte jättepeppad på det där badandet och höll på att glömma bikinin typ 100 ggr när jag packade men om jag gjort det hade kalle, badälskarn, trott att jag ljög om det så glömde ej. men vem glömde badbrallor om inte han som skulle ligga I badet varje morgon kl 06?! vi fick dock tag på ett par åt honom och mötte upp gänget. resan började bra med en tur med spårvagn, sen tunnelbana. vi trodde det funkade som i sthlm, man köper en biljett och åker en viss tid dit man vill. men nja, vi blev haffade av kontrollanter mitt i badpeppen. LOL. scéchenyi var iallafall FETT! så jävla avslappnande.
sen lunch, hero squere, promenad hem, kaffe på central café (saknade wien), hem och piffa, middag med fiolmusik som vi hatade, promenad till en annan del av stan och hejdådrinks med gänget. sen gick vi hem igen och på torsdagen flög vi hem.
men jag vill verkligen tillbaka. kändes snopet att åka hem för det kändes som att man bara fått en liten hint av vad stan egentligen har att bjuda på. den känslan är jobbig. men vafan, billigt att flyga dit, billigt att bo, billigt att äta och framför allt att dricka, så vi ses väl snart igen baby buda!

söndag 6 oktober 2013

inget snack, bara gå in på svt play och glo på första avsnittet av dokuserien om linda pira. geni.