fredag 29 juni 2012


jag och dexter har haft en paus på ett par år men har nu hittat tillbaka till varandra. säsong 5 tog jag på 1½ dag och är nu inne på 6:an som jag tycker är den bästa hittills?!? the four horsemen, genialt.

tror detta blir en bra helg. kalle anländer snart, imorgon ska jag dricka rosa bubbel och på söndag när karln åkt, rymmer jag till järbo där familjen ekroth väntar. jo, det blir en bra helg.

finast ever? anders janssons son i central park förra veckan. dör lite.
peppen börjar ju ta sig. var en annan dude som twittrade att så fort hans liv känns lite deppigt så tänker han att det är x antal dagar kvar till the dark knight rises har premiär. aw. det kommer bli epic!!!

tisdag 26 juni 2012

imorse när jag kom till jobbet möttes jag som vanligt av vaktis som ba 'men va tidi'lu ääääär!!!' stod ensam till 08 då chefen kom, sen rullade det på. jag har pratat ryska, tyska, franska och lite polska. sprungit fram och tillbaka mellan pumparna och kompenserat det med att äta ca ett halvkilo godis.
nu ska jag äta paj och sen titta på serier hela jävla kvällen. känns som jag inte varit hemma på hur länge som helst? har så mycket att ta igen!!! och snooki & jwoww började i helgen, hehehehehehe. #guiltypleasure.

lördag 23 juni 2012

trots att jag just nu lider av den värsta bakfyllan sen sjuttisnatten i flogsta och vet att jag måste ta mig till jobbet på nåt sätt men vet inte om jag ens orkar resa på mig och förstår verkligen inte hur jag ska klara av att vara trevlig mot folk så älskar jag verkligen mitt liv.
jag älskar hur allting blivit och alla människor jag fått äran att lära känna och att jag har så fina vänner som ger mig så sjukt mycket kärlek och glädje. tack, tack alla ni.
igår var det midsommarafton vilket är den bästa aftonen på hela året. det var en jävla bra midsommar innehållandes sill, öl, nubbe, mer öl, vin, kubb (eva heter numera kubb-eva), grillning, vin, jagharaldrig, taxiresa till sommarparadiset, dans till lady gaga, prata div bra tabletter att ha när man är flygrädd, krama gulliga hundar, krama gulliga gamla runaiter, mer vin, flaggpunsch, ha kul, vara för full, inte komma ihåg hur man kom hem, sova till 13 idag. GLA' MIDSOMMAR!!!


nu ska jag väl försöka klä på mig och cykla till andersberg med kaffe till eva och sen jobba 17 - 23. jag ska mest äta korv. hoppas jag.

torsdag 21 juni 2012

jag vet inte hur många körvar jag langat idag men det är säkert över 500.
bäst idag var att både hanapee och swede hurt var in!! något starstrucked.
ett av mina intressen är att titta vad det finns för lediga jobb i mitt län och inom mitt blivande yrke. så ba tittar jag runt på vad det finns för jobb i gävle och ser att espresso house ska öppna i valbo!!!!! instinktivt vill jag säga upp mig från mitt nuvarande jobb, hoppa av skolan och ba börja langa chai i valbo. eh är lätt min bästa arbetsgivare hittills och mina 2 år inom det företaget gav mig så otroligt mycket. framförallt vänner för livet (jaja, det här är en ad!) och en massa kunskap om kaffe. även om det ibland var förjävligt och man bara ville grina eller dö (typ leverans på vasa eller alla dessa jävla sojalatte) så övervägde allt possitivt. åh, eh.
men med tanke på att valbo köpcentrum inte är sthlms innerstad, att varken tove, kajsa, chaimanda, linnea, raz eller nån annan sköning kommer jobba där, att man jobbar ihjäl sig utan att tjäna några pengar och att man luktar kaffe 24/7 så är det nog inte värt det.
känner för att gnälla nå jävulskt men jag struntar i det och tänker positivt istället!

1. har varit hos optikern idag. hade typ 0,1 sämre brytningsfel men bättre syn!! (fast optikern sa att det jämnar ut sig men vafan..) kollade även trycket (en luftpuff mot uppspärrat öga, så jäkla obehagligt!!!) och det var bra, phew. och beställde världens snyggaste glajjer!
2. får mycket mer i lön än jag tänkt mig, tack obekväm arbetstid!
3. på fredag är det midsommar, min bästa dag på hela året! ska dessutom fira med mina två bästisar som vanligt och det är ju fan bäst. kalle fyller år också.

tisdag 19 juni 2012

vinner ni idag blire fest!!! hjärtahjärta.

(nej, kan ej heja på england efter att de slog ut sverige.)

måndag 18 juni 2012

alltså min och crilles helg på macken?! igår morse kom en finsk man och berättade sagan ensamma mannen och måsarna (som visade sig vara en jäkla skum typ som varit och slängt massa sopor mitt i natten osv), sen blev crille hotad av en mc - kille som tyckte jalapeñokörven var för stark. idag var det två dudes som vägrade betala sin tankning för de inte fick bollmärken för alla pengar, jag ba asså killar det är en boll vi snackar om, sluta tjafsa. men det gjorde de inte så polisen fick komma osv. DRAMA! vi har även varit ungefär lika bakfulla och gnälliga hela kvällen. fast lättade upp stämningen med att säga 'häpåre!' till alla kunder. KUL!!!!! nu sova. häpåer.

söndag 17 juni 2012


slirigt på angelicas kök i natt. jag, eva och linnea drack lite vin hos mig först men de gick hem vid tolvsnåret och jag var inte nöjd eh' så tog cykeln till öster och dansade till depeche och pratade om first trainspotting experience med snygga tjajor. cyklade hem igen när det blivit ljust vilket inte känns så bra idag eftersom jag ska jobba 9 timmar. första gången bakfull på macken!

fredag 15 juni 2012

alltså gud den blandade peppen och ångesten inför kvällens matcher?!?!?!? pallar ej. dock fet grej: eva kommer och gör mig sällskap!!

onsdag 13 juni 2012

jag är väldigt engagerad i fotbolls - em alltså. typ det enda sportevenemanget jag brinner för förutom förutom vm såklart. och skidskytte. och ganska mycket annat nu när jag tänker efter.. men fotboll är alltid bäst.
i år hejar jag på:
1.

även om jag är väldigt, VÄLDIGT besviken på förra matchen och ifrågasätter en del spelare. jag hoppas dock verkligen på fredagsmatchen.
2.

för att det är mitt andra hemland och jag älskar dem.
3. BUBBLARE!!!

mest pga voronin är så JÄVLA snygg (+ har snyggt namn) och shevchenko är en gammal favo. och så känner jag med ukraina på nåt sätt.

det som är väldigt tricky med detta är ju att alla tre lagen spelar i samma grupp. skit.

måndag 11 juni 2012

idag är en stor dag. true blood började på hbo igår och finns tillgängligt för mig att se idag. jag har klappat föl och hittat en grävlingsunge i en åkerkant. fortsätter med att bara sommarlovsnjuta genom att inte behöva göra nånting. väljer att sitta ute och läsa cirkeln. senare spelar frankrike mot england och även sverige spelar sin första em - match. KUL men också jobbigt eftersom de måste vinna. plocka ut zlatan säger jag.
för övrigt har jag fullt med myggbett på benen men det är det värt.

söndag 10 juni 2012

laddade upp med bästis-hanna. här har hon precis kommit på att hon hade klockan upp och ner..

seriösa grillare.

johannes och corona.


jag fick ett crocketspel av måns, eve och martin och det var ju tvunget att testas.

lyngan inpå småtimmarna, all blinged up.



är så himla nöjd med gårdagen. trots att jag var något stressad innan och grillen jävlades så blev det en sjukt lyckad kväll. jag har fan världens bästa kompisar. tråkigt att inte eva och lillkajjan kunde komma men det gick ju bra ändå. fick även så sjukt bra presenter. två jättefina klänningar, massa fina smycken (bland annat RÄVÖRHÄNGEN!!!), blommor och böcker. johannes present var dock bäst, partyhalsbandet innehållandes allt som behövs för en partykväll. dvs godispåse, juice, såpbubblor, öl, vatten, ölkorv, en hel ananas, chips och e-typeskiva.
nä men som sagt, very lyckad kväll. sommarfest är bäst!

fredag 8 juni 2012

har nyss solat ett par timmar för första gången i år. FAB!! från 12 - 17 ville jag aldrig vara i solen, var vit och gotisk. sen ett par år tillbaka vill jag dock bli så jävla brun som det går och i år känner jag en sjuk stress över att jag antagligen kommer spendera de flesta cancertimmarna inne på jobbet så här gäller det att steka när tillfälle ges!

för övrigt kom jag nyss på att jag kommer få träffa hanna imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och måns och eve och martin!! ÅH GUUUUUUUD! hoppas bara inte att det regnar .((((

torsdag 7 juni 2012

alltså guuuuuud anders jansson är på morgonpasset i p3 och det är ju fan alltid en hel timmes skrattfest. ÄLSKARN!!

tisdag 5 juni 2012

idag har jag redovisat min uppsats. det gick utmärkt även om jag kunde varit lite mer förberedd. det ständiga problemet. nu ska jag bara skriva en liten rapport på 3 sidor och sen har jag sommarlov. kanske, på riktigt, mitt sista sommarlov i hela mitt liv. alla såna tankar får mig att få ett jobbigt sug i magen. som att jag måste ta vara på det för det kommer aldrig igen. lika med venuspassagen som kommer att ske natten till torsdag. jag funderar helt ärligt på att åka 6 mil för att låna pappas svetshjälm så jag kan se den eftersom det blir den sista chansen jag har att se en venuspassage i hela mitt liv. för antagligen lever jag inte 2117.
men annars är jag nöjd. ikväll ska jag dricka öl och titta på fotboll. em-förpeppen!!!!!!!!

22:33
ser på bombay beach och blir så beklämd. inget barn ska behöva ha det sådär. samtidigt slår det mig hur mycket mer jag reagerar eftersom det är amerikanska barn och det gör mig ännu mer ledsen för det finns så många barn som har det mycket sämre. men bilden jag har av amerikat är ju inte riktigt den som visas i den här filmen även om jag är medveten om att det finns fruktansvärt mycket fattigdom där borta.

saknar kalle. han är så långt borta ,___,
oasen gick igenom besiktningen. känner mig som en stolt mamma!

lördag 2 juni 2012

den 2 juni började kl 04 med att ta lillvolvon till hagaström för att hämta nyckel till jöbbe. det var inte en bil på r80. lite obehaglit. sen till jobbet och öppna. en karl kom in strax efter 06 och hade kommit åt handbromsen kört i diket på parkeringen. jag ba ryckte på axlarna. vaktis tog upp honom med traktorn nån kvart senare. sen fick jag träffa max, min nya kollega! fab kille alltså. kul dock att han trodde att jag var värsta tvspelstjejen och när vi pratade om johnny depps hotness trodde han att jag gillade honom mest i typ chocolat. fast han ändrade sig till edward scissorhands, vilket var rätt. för övrigt charmen med serviceyrke: ful gubbe frågar om vi har stora flaskor med loka orginal. jag ba nä tyvärr men vi har de här, ramlösa orginal. det kan du ju ta. han ba ja jag får väl göra det din sura jävel! man ba *LER* *EMBRACE LIFE* ÅÅH!! eller som jag och mizan körde förut, tänker sig in i ace of base's låt lucky love. 'life is a paradise'. efter jobbet åkte jag & pappa ner till älven och drog upp mjärden och släppte ut en stackars brax som var däri. när vi åker hem igen möter vi en granne som ba, jag ska berätta en sak för er! jag såg en björn här för ett par timmar sen! jag ba känner på mig att jag kommer få se björn snart asså. kommer vara så jävla skrajj. är, som alla andra, så ledsen på regnet och KYLAN. jag vill ha sol och sommarkväll. bu. nu läsa cirkeln innan sova. önskar jag fick läsa den när jag var typ 14!!