torsdag 31 maj 2012

IH!
borde sova men är helt uppe i varv!
bakrundshistoria: ska besikta oasen på måndag så pappa ska fixa med den över helgen. därför tog jag bilen ut till mina föräldrar direkt efter jobbet inatt.
jag kör in på gården och ner på gräsmattan och i strålkastarljuset ser jag nåt lurvigt och grått hoppa bakom lillstugan. det första jag tänker är MÅRDHUND!!! stänger av bilen men har strålkastarna på och fram ur en buske traskar världens största grävling, helt orädd (de ser ju typ inget så hen trodde väl att kusten var klar)!!! asså lyckan! det är ett av mina tre bästa djur. så jäkla gulli!!! åh.
aja. godnatt!

tisdag 29 maj 2012


fina oslo och fina kalle.
deppade igår. idag har jag tagit nya tag. även känt på det som är så fantastiskt med att bo i gävle; hängt med helena och lyngan. vänner är så bra att ha.
förra veckan nåddes jag av nyheten att thomas alfredson köpt rättigheterna till bröderna lejonhjärta och ska göra en riktigt maffig film av detta (väldigt stor budget för att vara svensk film). idag får jag reda på att john ajvide lindqvist ska skriva manuset. alltså vet inte hur jag ska hantera detta. båda herrarna är ju typ det bästa som hänt sverige på 100 år och låt den rätte komma in blev ju en fantastisk film så känner typ att detta inte kan bli fel. ÅH GUUUD!!!!!!

måndag 28 maj 2012

söndag 27 maj 2012

LOREEEEEEN!!! ja, jag bryr mig. och ja, jag tycker att det är kul att vi vann för vi hade den bästa låten. jag satt på revolver när jag fick beskedet och skrek tydligen 'LOREEN VAANN!!!' så alla rockers kunde höra. whatevz. igår var en jäkla bra dag för övrigt. först var vi ut på bygdoy och åt glass. sen åt vi god mat. sen tittade vi på fotboll med paul och sen mötte vi upp thomas och lilltjajen som bor här och drack öööööl. idag ska vi finna ut vad det är som gör att hela lägenheten luktar as och fixa det. sen kaffe på grünerlokka. och pizza. mmh.

fredag 25 maj 2012

greetings from oslo!

det är sommarvärme här borta, fantastiskt! gick och handlade i ballerinaskor igår. kom till stan igår efter 6 timmar på tåg utan fläkt. kramade ett par ex - runaiter varav en varit med tåget och en bor här. sen mötte jag upp kalle som hade snygg - shorts på sig. chillade hela kvälla. och rensade bläckfisk. det är nog första och sista gången jag gör det alltså. idag jobbar kalle så jag tittar på homeland (BRA!!!). ska ut och glassa om nån timme och sen möta upp karln när han slutat. mår så bra här borta. önskar typ varje dag att det inte var så långt hit.

tisdag 22 maj 2012

the worst stuff that you say sounds better than the worst stuff other people say.


det senaste avsnittet av girls var så SJUKT bra.
alltså hannah <3<3<3<3<3
fast det gör lite ont pga man känner igen sig lite för mycket. men det är ju lite skönt också. att veta att man inte är ensam. osv.

söndag 20 maj 2012

idag har jag varit helt ledig hela dagen. tanken var att jag skulle plugga. har skrivit 2 meningar. jag har mest varit hungrig, röksugen, kaffesugen, godissugen, tittat på kassa program på tv3play osv. det är ju tur att jag har en jäkla bra arbetsmoral för hade jag varit såhär slapp i allt jag gjorde hade jag fan varit orolig för mig själv. 20:07 från hemsöbopeppen till att sven wollter var jäkligt snygg till att allan edwall är bäst till astrid lindgren till att jag alltid grinar när jag hör törnrosdalens frihetssång för den är så himla fin. och så saknar jag hanna för hon brukar sjunga den.
yet another skräckfilmskväll hos helena. tur att jag har henne! ikväll avverkades babycall med finaste noomi rapace och även the inkeepers. förstnämnda var helt ok. trist när slutet förstör en hyffsad film dock. (sorry for spoilers) inkeepers började däremot jättekasst (trots lena dunham som gulligt cafébiträde!) men blev jätteläskig. mest pga bra skräcktystnad. annars, nja? trodde jag skulle vara rädd när jag kom hem till ensamheten men näe och det är ju skönt. hatar såna filmer som etsar sig fast i hjärnan (typ ju-on!!!!!!!!). nu blir det ett avsnitt parks&rec och sen söva. imorgon hoppas jag på sol!! ps. CHELSEA VANN CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!! glad. ds.

fredag 18 maj 2012


har nog på riktigt ALDRIG varit så pepp på en film som denna.
så jävla maffigt!!!!!!!!!!!
två veckor kvar, HUH!!!!
leslie knope, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

torsdag 17 maj 2012

började den här dagen med att läsa om den ensammaste valen i världen (googla) och jag känner att jag aldrig mer kommer bli glad. spär på allt med att bli påmind om alla valar som tappar bort sin familj osv pga alla jävla skepp vi människor envisas att köra runt med.
blir så jävla ledsen! usch.

MEN ska försöka göra den här kristihimmelsfärdsdagen till en bra dag ändå!!
ska försöka skriva ett par sidor på uppsatsen. ska städa. har ej gjort på.. skojar ej men 4 veckor (i've been busy!!). sen ska jag åka till mormor och grina lite. sen hänga med helena. bli rädd/bli full. jag röstar på en kombination!
ska ta bilder. för en gångs skull. :))))

18:25


SKOJA!!!!!!
chefen ringde nån minut efter jag skrivit det föregående och ba KAN DU JOBBA ELLE?!?!?!?
så jag har langat körv till dryga sthlmare hela dagen. det går bra när man har förtjusande ladies (och tommie) till kollegor!
nu ska jag duscha och sen blire rom&cola med helena och linnea, YAY!!!!

onsdag 16 maj 2012

HEJHEJ!!!!!
jag är så trött hörni.
ska se uppdrag granskning och sen ska jag sova. mmmh.
kalle åker till polen ikväll och jag är så himla orolig att han ska bli rånad och knivskuren. så löjligt men .___.
mest är jag dock avundsjuk.


till något helt annat:
snart är säsong 3 av glee slut. de flesta försvinner från high school osv och det känns lite sorgligt. vad ska hända liksom? buhu.

fredag 11 maj 2012

om ni nån gång känner att ni inte riktigt förstår mig;

har för övrigt adele - frälst mamma, nåt år senare. så nu är det adele som gäller i fimpan.
FY FAN vad jag älskar den tjejen. skulle vilja vara bästis med henne. plus att hon sjunger så satans jävla bra och är skitsnygg.

torsdag 10 maj 2012

PP3 snackar om björnattacken och per lernström målar upp scenariot som ett x-filesavsnitt. jag får gåshud.

igår var jag på sfi. tycker att alla ska vara på sfi en dag i sitt liv! roligt och lärorikt. skulle inte ha något emot att jobba där. idag ska jag skriva en rapport om deras arbetsmiljö, känner mig så på g! har liksom allt under kontroll, då mår jag bra.

 är för övrigt förundrad över all jävla kass musik. maroon 5 & wiz khalifa - payphone tex. 'i'm at a payphone trying to reach you', REALLY!?!? alltså kräks. haha lol kakan 'vad i HELVETE wiz khalifa, vad gör du det här för?!?'. i love you!

måndag 7 maj 2012

BOKPEPPEN!!!!!!!! 23:44 har varit hos helena och sett läskig film i vanlig ordning. denna gång blev det the woman in black. jag är nog lite besviken faktiskt. vet inte riktigt vad jag hade förväntningar på men blev besviken på the ring:ish slutfix och att allt kändes lite som the toothfairy. men vill man se en hyffsat läskig film i fin miljö (mycket mahogny, mmmh <3), se'n. såg ett stört stjärnfall på vägen hem. har sett många stjärnfall i mitt liv men inget så tydligt. tror ju dock genast att det är ett ufo.

eggs with benedict.

asså!!!!!!!!!!!!!!

söndag 6 maj 2012

alltså den här björnhistorien, 'okänt djur', 'den bara flög på mig'.
jag hoppas verkligen att sanningen kommer fram och att den stackars karl slipper erkänna att det var en stackars grävling eller liknande.

jag funderar på att börja kula. kan ju bli en ålderskrisgrej kanske.

nu är det partiledardebatt!! blir dock så irriterad på fredde som för sin argumenation typ endast genom att förolämpa sina motståndare men det är väl för att han inte har nåt att säga. förutom att 'vanligt folk har mer i plånboken', såklart.

lördag 5 maj 2012

it's ma burfday!!!

som mogen 25åring blev jag grattad i flickrummet imorse av mina föräldrar.
andra bra grejer:
- min kusin ringde nyss ända från australien. saknar honom rätt ofta. han ba 'nä men det går bra, ska på jobbresa till fiji nästa vecka'. man ba..............
- alla fina gratulationer på fb. tänkte igår att jag skulle ta bort att jag fyller år för hela födelsedagsgrejen känns lite sugig med tanke på att jag inte kan fira men är glad att jag inte gjorde det.
- benedict cumberbatch twittrar från simon peggs twitter, dock ingen bild pga i full star trekk - mundering. man ba .((( fast ändå .)))))
- jag har överlevt en fjärdedel av mitt liv.

tråkiga grejer:
mca är död.

11:49
en karl har blivit attackerad av en björn ca 1½ mil härifrån för mindre än 2 timmar sen.
polisen uppmanar allmänheten att inte vistas i skogen i närheten osv.
vad gör min mamma? tar på sig stövlarna och går ut och plockar murklor.
asså.

tisdag 1 maj 2012

all adventurous women do.



girls är det bästa som hänt tv typ, ever.

sköna maj välkommen!

titta, här sitter vi!
det var very trevligt igår. körde en jävligt orutinerad fylla dock. innan 20 var det kört. vid 21 sprang jag omkring på kyrkogården och letade vatten och lekte buffy.
hade varken tänkt gå ut eller på efterfest men det blev både rack och efterfest i en sjukt häftig sekelskiftslägenhet med en kille som såg ut som opie (eva!!!!) och en del andra fast jag släpade mig hem efter nån halvtimme. som jag längtade efter min säng när jag tog mig upp för brynäsbacken!

idag är det första maj och det är den bästa och finaste dagen vi har på hela året. det har min far, socialisten, lärt mig. på ett sätt håller jag med. nu ska jag ner på stan och demonstrera! länge leve demokratin och yttrandefriheten!