onsdag 25 april 2012

LÖN!!!

trots endast 39 timmars jobb förra månaden kände jag mig rik som ett troll idag när jag kollade kontot. det mesta av överskottet går dock till sparkontot, resten till ny jacka (söp bort min svarta i helgen ,___,,,), skor, böcker och så tänkte jag unna mig nån film. jag älskar pengar!!!

idag tvättar jag. mötte en man utanför dörren som frågade om jag sett till min granne på länge och nej, jag har nog inte sett henne på över en månad. lite obehagligt.

måndag 23 april 2012

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5RAQXg0IdfI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
jag gillar joan, och jag gillar den här låten.
tänker dels på freaks and geeks som är så himla bra men även på min högstadietid som egentligen också påminner om freaks and geeks. just den att man bara totalt skiter i. ba men asså jag skiter väl i att du vill att jag tar av mig mössan, skiter väl i att du tycker att jag ska lära mig jävla fysik som jag aldrig kommer använda, skiter väl i om jag får ig?!
nu är det ju lite jag själv som har ansvaret för mitt eget liv och skiter verkligen inte i om jag får f i företagsekonomin igen eftersom jag inte får nån examen då. men det är ju så jävla tråkigt och det går verkligen inte in! jag blir så frustrerad. 2 veckor kvar. alltså mindre än 2 veckor tills jag fyller 25. jag vet inte hur jag ska känna över det.

söndag 22 april 2012

jag är så himla trött på att jag envisas med att välja saker som gör mig ledsen hela tiden istället för att välja saker som gör mig glad.
jag gör ju allt så mycket svårare för mig själv liksom.
skärpning.

<B>14:55</B>
inte lika deppig stämning längre!
har pratat med både kalle och evis och ätit macka med mycket smör på.

<B>18:07</B>
ikväll går shutter island på tv.
en av mina bästa filmer, fast jag bara sett den ett par gånger och är inte så sugen att se den igen för fyfan vilken ångest. men fan vad bra den är. kommer ihåg när jag och kapten kaj såg den på medis, sån jävla.. upplevelse.

kommande veckan blir en aning, ansträngande. mycket skola och sen jobb. avslutar dock på topp med en tur till stockholm.
nu är jag hungrig igen. ska äta pasta. med salt.

lördag 21 april 2012

tv-pepp
x GIRLS!!!! alla måste se!
x breaking bad. har inte missat men bara inte känt för't. dock fick jag reda på igår (LATE!!!) att det är vince gilligan som skrivit det och han har skrivit några av mina absolut bästa xfilesavsnitt (bad blood, quagmire, small potatoes och detour <3<3<3, tex) och därför älskar jag honom. och jag tycker väldigt mycket om bryan cranston. så hello, älskar att jag har 5 säsonger framför mig!
x ny säsong av towie. yet another guilty pleasure men det är ju kul..!!

 nu ska jag sova en stund och sen piffa för ikväll ska vi fira att både ankan och braj fyllt 22. de är fortfarande små.

måndag 16 april 2012

jag gillar måndagar.
jag gillar den där känslan av att börja om på nytt liksom. och idag är verkligen en sån dag.
ska gå på ekonomiföreläsning idag och lära mig att göra bokslutstablå. sen åka till lii och hämta böckerna jag behöver till min vanliga kurs om arbetsmiljö. ååh, älskar att styra upp!

edinburgh kommer erbjuda mig typ 8 plusgrader och regn under hela vistelsen. välkommen till skottland liksom. <3

söndag 15 april 2012

åh, vadå less. typisk gnällsöndag.
tog fram ekonomiböckerna, läste 3 sidor i en och ba.. nej.
hur kan något vara så sjukt ointressant och irriterande? ååh.
känns så fruktansvärt långt till oslo också. buhuhu.
försöker peppa på edinburgh på onsdag.

brynäs kan vinna hockey - sm ikväll. jag bryr mig såpass mycket att jag vid matchstart tar oasen och åker till maxi och handlar.
förresten är oasen min nu för tiden. jag och pappa skrev över den förra helgen. min första egna bil <3

fredag 13 april 2012

en jäkla bra grej med att jobba är att det oftast innebär kollegor. och jag har såna fantastiska kollegor på mitt jobb!! det är ju lite huvudsaken också när man egentligen har ett skitjobb pga tex få stå ut med att bli skälld på av sthlmare som får 'en för kall' korv men inte vill ha en ny utan mest bara vill skälla lite och sthlmare som vill byta kod på sitt kort och blir jättearga när man säger att det inte går om de inte har sin gamla eftersom de egentligen likagärna hade kunnat hittat kortet på gatan då. eller sthlmare som behandlar en som att man är en lägre stående människa eftersom man ska 'serva' dem. osv. när man får ta sånt är det skönt att jobba med roliga och trevliga människor.
btw när jag träffar alla dessa överjävliga sthlmare vill jag verkligen inte flytta dit igen.

positivt:
- vann precis ett par nike tennis classics för 29kr på tradera. har letat ÖVERALLT efter ett par eftersom jag alltid brukar ha dem som sommarskor men ej hittat. så ba, använda typ en gång, precis sån modell jag ville ha. catching!
- kl 20 ikväll droppar 8 undersköna ladies in här för TJEJFEST!!! fantastiskt.

19:24
ok jag var lite hård mot hela gruppen sthlmare. blir bara less. och förundrad hur vissa som råkar komma från en den staden med omkrets är så mycket otrevligare än folk från tex göteborg eller umeå.

onsdag 11 april 2012

jag skulle fokusera på skolan den här veckan eftersom jag bara hade 2 jobbpass inbokade men det blev lite tvärtom. jag måste bli bättre på att säga nej. och så måste jag bli bättre på att få saker gjorda istället för att bara stressa upp mig över att jag aldrig gör det jag borde. tex bara ta tag i städningen istället för att sitta och ba JAG MÅSTE STÄDA!!!!!!

för övrigt så JÄVLA ARG på alla arbetsfordon som väckt mig inatt och imorse. tänkte inatt när jag la mig att jag ÄNTLIGEN skulle kunna sova så länge jag ville. men nja. vid 05 kom nån jävla vägskrap förbi, lär ha väckt hela brynäs. vid 07 började de fylla igen nåt hål på gatan utanför. 2 traktorer som inte kunde stå still. höll på i nån timme så jag blev för arg för att kunna ligga kvar.
måste försöka sova lite innan jobbet sen för jag är i reta mig bara lite, lite och jag börjar grina - stadiet.

och btw!!!!!! asså SÅ jävla dryg kille som jobbar för ett bärgningsföretag som kommer in på jobbet och bara är dryg. och jag hatar att jag typ thihi vad rolig du är istället för att bara ?!?!?!?!?!?!? *ignore* synd att man inte var född till bitch.

KLAG! nu ska jag diska och sen städa. HUH!

14:17
NU ÄR JAG GLAD IGEN!
tittade på arrested development och sov en timme.
aaah.

lördag 7 april 2012


ny tisha!

serious game mode.

*dricker*

lite senare.

epic moment från igår:
när alla tre höjer glasen i nån sorts dramatisk gest och eva ba: vi höjer bägarna!
herregud. bra kväll. fortsätter ikväll med konungens återkomst. dock utan drinking game.

nu ska jag duscha och åka till morfar och äta påskmaaaaat. funderar på att åka till mormors grav med en av påskkycklingarna jag köpte igår. ag gillar påsken, har seriöst bara bra påskminnen. antingen har vi varit i fjällen eller så har vi varit hos mormor&morfar. och mormor hade alltid nån jäkla kycklinghätta på sig och såg så sjukt rolig ut. mormor <3.

jaja, duscha vare!

17:43
mormor fick en påskkyckling med huckle. det blev bra.

nu, lista!!

Det gör mig glad: att hänga med mina bästisar 2 kvällar i rad och seriöst skratta ihjäl sig hela tiden. yay!

Det gör mig ledsen: att varken hanna eller eva bor här så man kan göra planerad och oplanerade saker oftare.

När jag inte jobbar brukar jag: gå i skolan eller sitta i soffan och glo på tv.

Ett fint minne som jag har är: den gången vi var i orsa med kreugers över påsk och vi lekte charader varje kväll och pappa och min morbror gjorde bara charader om svullo som fes och bajsade och tyckte att det var ungerfär så roligt man kan ha i livet. vi andra tyckte kanske inte det.

Jag blir riktigt arg av: oacceptans och respektlöshet.

Vanligaste missuppfattningen om mig är: att jag är vegetarian. att jag har tatueringar. vet inte riktigt. brukar bli paff när folk i skolan tycker att jag är så himla smart för jag känner mig inte alltid så smart även om jag innerst inne vet det. så det är väl ingen missuppfattning kanske.

Det är den bästa resan jag varit på: svårt. london 05 med anna och hanna, fast vi inte gjorde så mycket. skottland, israel.

En bra restaurang i Stockholm är: BAMBOO PALACE!!!!!! kungsgatan. fet buffe.

Jag njuter som mest av: att ligga i kalles säng med honom bredvid och bara vara i stort sett. saknar varje dag.

Detta hör jag precis i skrivande stund: 'att jag är misslyckad' från tv, lyxfällan is on...............

Om jag fick ändra en grej med mig själv vore det: hanapee, som jag snodde detta av, svarade att hon skulle ta bort sin ångest men samtidigt inte. och lite så känner jag väl också. hade jag inte haft den hade jag inte varit den jag är idag och jag hade missat att lära känna vissa delar av mig själv som jag är glad över att ha lärt känna. men jag skulle vilja ta bort rädslan och katastroftankarna. sen skulle jag vilja ha fastare bröst och plattare mage, såklart!

Det allra bästa med mig är: att jag seriöst är en väldigt positiv människa. jag är även väldigt öppen och dömmer inte människor alltför lätt.

Det ser jag fram emot: om en timme ska jag hämta eva i andersberg och åka och köpa pizza och hyra film och sen ska vi hänga här med anna och hanna och det kommer bli så himla NaJZzZz!!

fredag 6 april 2012

ikväll är det dags för något jag längtat efter sen i julas, lord of the rings drinking game!!
jag, hanna, eva, en bib, en del öl och den första ringen - filmen. kommer bli legendary!! eller så blir det som hanna sa här om veckan, att vi däckar innan de kommit ut ur fylke .((

onsdag 4 april 2012

ÄNTLIGEN sett game of thrones, och hallelujah!!! fantastiskt.
gött att ha en riktigt bra serie att följa igen.
made in chelsea började i måndags också, yay!
annars följer jag once upon a time som jag tycker blir bättre och bättre för varje avsnitt men det är ju inte direkt jättebra. desperate housewives är inne på sista säsongen och konstigare och töntigare än ever men måste ändå se. annars är det dåligt med serier atm (följer the office us och modern family också, men.. ja). längtar så sjukt mycket tills true blood börjar!!!

min bästa, nu pågående, serie.
den här scenen säger liksom allt om hur jävla brilljant den serien är.

btw, läs böckerna. de är kul och sookie är cool.

01:07
det pågår nån sorts diskussion på gwu om game of thrones och huruvida det är porr och att det inte finns några coola kvinnor. jag ba!?!??!! arya stark? catelyn stark? min favo, daenerys. starka ledaregenskaper och har drakar och grejer.
tycker snarare att de coola männen är underrepresenterade pga gillar typ endast jon snow, dvärgen och han lillkillen som är förlamad i benen. och vargarna.
vad vill jag komma fram till? orka.
några låtar jag lyssnar mycket på atm:

så himla fin. tänker att det kan vara en låt som kan spelas på mitt bröllop.

så stööööööööörd men bra.

lyssnar mycket på blondie överhuvudtaget just nu men den här låten är nog min bästa efter atomic.

lyssnar mycket på the cure också, ba back to högstadiet! men de är ju så bra. (och robert smith är snygg i denna videon!)

tisdag 3 april 2012

det här med att vilja vara någon annanstanns är så himla jobbigt.
samtidigt som jag ser det som ett friskhetstecken, eftersom jag varit rädd för att lämna 'tryggheten' men nu bara vill härifrån.
men det är så himla jobbigt. den här känslan av att inte vara nöjd och vilja bort men vet inte var eller vad jag vill göra. jobbigt att jag inte kan vara trygg i hela 'men jag pluggar nu och blir nånting som jag kan göra nånting av sen, jag gör ju nånting bra' - tanken utan känner att jag står stilla och stampar på samma ställe. 1½ år till i den här stan känns förjävligt just nu.

måndag 2 april 2012

jag blir alltid så himla rörd när jag ser ponnyakuten. och jag saknar hästlivet så himla mycket. när jag får mer pengar..!!
men åh, hur jävla arg man varit på diverse skithästar som inte velat hoppa och hur man kämpar och kämpar och tillslut hur glad man blir när man lyckas komma över hindret. minns när jag kom över 1 meter med page som HATADE att hoppa. man ba YEZ.
jag känner verkligen med kidsen alltså. och blir så stolt över shirin som vågar hoppa och martin som får nisse över vattenmattan och tilda som lär sig säga nej till sin töntarab (sjukt överskattad ras, herregud. mvh kallblodstjejen).
ska titta på tv nu tills jag ska åka och jobba. längtar till fredag då jag ska bästissupa med eva och hanna!!!! ih.